fbpx

În premieră, smartwatch Huawei cu funcție de monitorizare a saturației de oxigen din sânge

de

Ideal pentru un stil de viață activ și pentru monitorizarea oricărui tip de activitate fizică, Huawei Consumer Business Group anunță disponibilitatea Huawei Watch GT 2e, smartwatch-ul care dispune de 100 de moduri sport și tehnologii de ultimă generație de monitorizare a sănătății, pe piața din România.

Huawei Watch GT 2e oferă utilizatorului funcții îmbunătățite de urmărire în timp real a ritmului cardiac, nivelului de stres și calității somnului.

Smartwatch-ul este disponibil pe piața din România la prețul de 799 lei. Totodată, în perioada 20 aprilie – 19 mai, la achiziționarea produsului de la partenerii autorizați, consumatorii primesc gratuit un Smart Scale, pentru o experiență completă de monitorizare a sănătății.

La fel ca produsele Huawei Watch GT anterioare, Huawei Watch GT 2e continuă să ofere utilizatorilor experiențe complete de monitorizare a sănătății și antrenamentelor fizice.”, declară Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group. „Având în vedere că anul acesta optimizăm strategia Seamless Al Life pentru toate scenariile, fitness-ul și sănătatea devin scenarii esențiale pentru consumatori. HUAWEI continuă să stimuleze progresul tehnologic, să îmbunătățească ecosistemele software și hardware și să inoveze în materie de dispozitive purtabile, pentru a oferi utilizatorilor experiențe integrate de monitorizare a stării de sănătate și a sesiunilor de antrenament.”, continuă acesta.

HUAWEI introduce în premieră pe Huawei Watch GT2 2e[1] o funcție de monitorizare a saturației de oxigen din sânge (SpO2). Cu o autonomie a bateriei de două săptămâni[2], dispozitivul poate fi integrat în toate activitățile de zi cu zi ale utilizatorilor. Noul smartwatch asigură monitorizarea precisă a frecvenței cardiace și a tensiunii arteriale, emite memento-uri atunci când pulsul devine anormal și oferă funcții de urmărire a somnului. Toate aceste tehnologii le permit utilizatorilor să își testeze starea sănătății în timp real.

Huawei Watch GT 2e este echipat cu un ecran tactil AMOLED de 1,39 inci și rezoluție Retina. Datorită acestui ecran luminos, afișajul este clar și colorat, chiar și afară, în lumina puternică a soarelui. Huawei Watch GT 2e vine în trei variante noi de culoare: Graphite Black, Lava Red și Mint Green.

HUAWEI aduce noutăți și pentru modelul Huawei Watch GT2 de 42 mm. Acesta vine cu o nouă variantă de carcasă, Champagne Gold, și o curea într-o nuanță nouă, Frosty White, care urmează să fie disponibilă și pe piața locală. Noul Huawei Watch GT 2 de 42 mm oferă și o funcție de monitorizare a ciclului menstrual pentru femei[3]. În plus, memento-uri menstruale și de fertilitate pot fi obținute din aplicația Huawei Health[4].

Design modern, fețe de ceas animate și patru variante noi de culoare

Spre deosebire de design-ul clasic al predecesorului său, Huawei Watch GT 2, estetica Huawei Watch GT 2e este un mix reușit între o linie clasică și accente sport. Smartwatch-ul prezintă o nouă abordare, cu o curea realizată dintr-un cauciuc moale, confortabil pentru piele. Corpul din oțel inoxidabil completează design-ul coroanei ascunse și plate, care se îmbină cu silueta curbată a ceasului. Minimalistă și robustă, carcasa prezintă o suprafață netedă, iar stratul negru intens reflectă subtil lumina, creând un efect fascinant, care se schimbă în funcție de felul în care lumina se oglindește pe ceas.

Cel mai recent smartwatch HUAWEI oferă o experiență și mai captivantă, datorită noilor fețe de ceas animate, care aduc mai multe opțiuni de personalizare. În plus, noua temă de fus orar dublu îi ajută pe utilizatori să rămână conectați cu prietenii, familia și colegii din întreaga lume. Fața de ceas multi-funcțională permite personalizarea oricăror setări, precum selectarea memento-urilor importante din timpul zilei. Pentru un aspect cu adevărat unic, pe fața ceasului poate fi afișată o fotografie selectată de utilizator din album.

100 de moduri de antrenament, potrivite pentru toate stilurile de viață

Huawei Watch GT 2e suportă 15 moduri de sport de performanță, care includ opt activități în aer liber (alergare, mers, alpinism, drumeție, alergare de fond, ciclism, înot, triatlon) și șapte activități interioare (mers, alergare, ciclism, înot, antrenament liber, bicicletă eliptică, vâslit). În modurile de urmărire sportivă profesională, Huawei Watch GT 2e oferă o monitorizare completă, care poate urmări 190 de tipuri de date pentru beneficii maxime în timpul antrenamentului. Huawei Watch GT 2e poate detecta automat și 6 moduri de sport profesionale, oferind o experiență mai inteligentă și mai complexă utilizatorilor.

Huawei Watch GT 2e suportă și 85 de moduri de urmărire personalizate care acoperă șase categorii de sporturi: extreme, timp liber, fitness, acvatice, jocuri cu mingea și sporturi de iarnă. Activitățile variază de la street dance la parkour, alpinism, yoga, balet și box. În timp ce utilizatorii se bucură de sportul lor preferat, Huawei Watch GT 2e înregistrează date importante, precum durata antrenamentului, caloriile arse, intervalul ritmului cardiac, progresul exercițiilor, timpul de recuperare și multe altele, oferind o planificare științifică a exercițiilor și generând date ce pot fi partajate pe rețelele de Social Media printr-un singur clic.

Huawei Watch GT 2e are o capacitate de stocare generoasă pentru aproximativ 500 de melodii mp3[5]. Cu căștile Huawei Music și Bluetooth, utilizatorii se pot bucura de playlist-ul lor personalizat, în timp ce își completează sesiunile de antrenament.

Lansarea primei funcții de monitorizăre a saturației de oxigen din sânge (SpO2), pentru o monitorizare completă a sănătății[6]

Bazate pe un senzor de frecvență cardiacă de înaltă performanță, tehnologia HUAWEI de monitorizare a frecvenței cardiace Truseen™ 3.5, tehnologia de gestionare a stresului TruRelax™ și tehnologia Trusleep™ 2.0 disponibile pe Huawei Watch GT 2e le permit utilizatorilor să își monitorizeze ritmul cardiac, nivelul de stres și calitatea somnului în timp real, astfel încât să poată avea acces deplin la starea lor de sănătate. Când pulsul unui utilizator este prea mare sau prea mic, ceasul va trimite un memento prompt. Huawei Watch GT 2e este echipat cu cipul HUAWEI Kirin A1, care oferă o autonomie a bateriei de două săptămâni, permițându-le utilizatorilor o activitate fitness și un management al sănătății activ și complet.

Pentru prima dată, Huawei Watch GT 2e oferă o funcție de monitorizare a saturației nivelului de oxigen din sânge (SpO2) la nivel global. În decurs de un minut, utilizatorii își pot testa cu ușurință nivelul SpO2 și își pot evalua starea corpului în orice moment. Această funcție va fi disponibilă pentru utilizatori până la finalul lunii aprilie.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

 

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

 

[1]Această funcție este disponibilă doar în unele regiuni, în conformitate cu legile și reglementările locale. Sistemul de operare iOS nu este suportat.

[2]Scenariile obișnuite de utilizator includ redarea săptămânală de muzică de 30 de minute, purtare pe durata întregii zile, cu fucția de urmărire a ritmului cardiac activată, monitorizarea științifică a somnului activată noaptea, antrenament săptămânal de 90 de minute în medie (cu locație activată), notificări activate (50 de SMS-uri primite și trei alarme setate în fiecare zi). Pentru redarea muzicii, este necesară conectarea cu căștile Bluetooth. Autonomia reală a bateriei variază în funcție de timpul de redare, comportamentele utilizatorului și condițiile reale.

[3]Upgrade prin OTA.

[4]Disponibilă doar pe dispozitivele Android.

[5]Doar formatul MP3 și LC-AAC sunt suportate pentru redare locală. Redarea de muzică necesită conectare la un telefon Android și cel puțin 2 GB spațiu de stocare.

[6]Datele și rezultatele sunt cu titlu de referință și nu sunt destinate utilizării medicale sau ca tratament.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.