fbpx

Justitia britanica confirma moartea accidentala a lui Amy Winehouse din cauza abuzului de alcool

de

Justitia britanica a confirmat marti moartea accidentala a cantaretei Amy Winehouse din cauza abuzului de alcool, dupa reexaminarea, din cauza descoperirii unui viciu de procedura, a concluziilor primei anchete privind circumstantele decesului artistei, informeaza Associated Press si AFP.

Artista in varsta de 27 de ani avea in sange, in momentul decesului sau, in iulie 2011, de cinci ori peste limita legala de alcool autorizata pentru a conduce, sau 416 mg de alcool pe decilitru de sange, a confirmat marti ancheta.

 

In octombrie 2011, Suzanne Greenaway, medicul legist sau ofiterul judiciar insarcinat cu ancheta in legatura cu moartea cantaretei soul, a concluzionat ca solista a murit accidental ca urmare a consumului unei cantitati mari de alcool, dupa o perioada de abstinenta.

 

Concluziile sale au fost insa revizuite din cauza unui viciu de procedura. Suzanne Greenaway nu avea cei cinci ani de practica necesari in Marea Britanie pentru a interveni intr-o astfel de ancheta, obligand-o sa demisioneze in noiembrie 2011.

 

Marti, Shirley Radcliffe, medicul legist insarcinat cu reexaminarea concluziilor anchetei, a afirmat ca Amy Winehouse a murit din cauza abuzului ‘toxic de alcool’, adaugand ca ea a avut in sange ‘un nivel de alcool adesea asociat cu moartea’.

 

Medicul legist a precizat ca artista “a consumat in mod voluntar alcool” si ca cele “doua sticle goale de vodca se aflau pe jos” cand Amy a fost gasita moarta in patul ei, in apartamentul sau din Camden, in nordul Londrei, la 23 iulie 2011.

 

AGERPRES

 

Categorii:
Personalitati

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.