fbpx

Mărțișoarele realizate de elevii școlii Step by Step au înfrumusețat primăvara londoneză

de

Prin intermediul reprezentantei sale, Cristiana Boca, expertă în educație timpurie, Școala Step by Step București și Grădinița Bambi Step by Step București a trimis la Londra o parte dintre realizările pline de suflet, de culoare, de farmec și de iubire ale copiilor școlii.

Două evenimente pline de emoție și bucurie românească au înfrumusețat primăvara londoneză.

Cel dintâi a avut loc pe 1 Martie la Institutul Cultural Român și s-a numit Gifts of Spring. Pe lângă splendidele mărțișoare ale copiilor din Școala Step by Step, evenimentul a găzduit o expoziție a unui designer român, Andra Clitan, precum și ceremonia de decorare a regizorului Kasper Holten, directorul Operei Covent Garden.

(Mai multe fotografii realizate de Alex Coman și Mihai Călin puteți găsi AICI.)

Al doilea eveniment a avut loc în ziua de 3 martie și a fost organizat de soțiile membrilor Biroului Atașatului Apărării, Daniela Rădulescu și Cristiana Boca, ce au sărbătorit Mărţişorul alături de soţiile ataşaţilor militari străini de la Londra.
La plecare, participantele au luat cu ele câte un mărţişor. Acestea au fost create de copiii de la Gradiniţa Bambi şi Şcoala Step by Step din Bucureşti, în cadrul proiectului Mărţişor Antreprenor (componenta tradiţii / brand awareness).
În cadrul acestei întâlniri, Cristiana Boca a vorbit despre frumusețea sărbătorilor românești trăite alături de copiii noștri, despre simbolistica mărțișoarelor și despre tradiția ajunsă deja la cel de-al zecelea an a târgului de mărțișoare intitulat Mărțișor Antreprenor, în care copiii nu numai că se bucură punându-și creativitatea la lucru, ci învață să fie mici antreprenori, să își cumpere singuri materialele de lucru, să facă un mic plan de afaceri, să își promoveze și să își vândă produsele, apoi să folosească profitul obținut. ( Citește și Mărțișor Antreprenor, ediția a X-a, 2017. Copiii aduc primăvara). Asistența s-a bucurat nu doar de splendoarea creațiilor copiilor talentați din Școala Step by Step București și Grădinița Bambi Step by Step, ci și de deliciul unor bucate tradiționale românești pregătite de talentatele organizatoare.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.