fbpx

12 concurenți celebri repetă zilnic pentru “Uite cine dansează!”

de

Sunt 12, sunt celebri, plini de ambiție și extrem de dornici să câștige cea mai tare competiție a dansului, Uite cine dansează!. Alex Velea, Anca Sînă Serea, Antonia, Dana Budeanu, Joseph Hadad, Lili Sandu, Marius Manole, Oana Zăvoranu, Octavian Strunilă, Rona Hartner, Sandu Lungu și Liviu Teodorescu repetă în fiecare zi și își organizează programul astfel încât să fie prezenți în sala de repetiții, dar să nu își neglijeze nici viețile personale, familiile sau carierele care i-au consacrat.

Cum se pregătesc vedetele pentru Uite cine dansează! și cum văd această experiență

Alex Velea și Antonia sunt doi părinți extrem de devotați și grijulii și nu pleacă niciodată de acasă până nu îl duc pe fiul lor cel mare la grădiniță. Cei doi artiști au mare grijă și la alimentația zilnică, așa că își pregătesc cu atenție meniul pentru fiecare zi.

Anca Sînă Serea este susținută de familie în tot ceea ce face, iar programul de repetiții pentru show-ul Uite cine dansează! o solicită foarte mult, însă frumoasa concurentă îi are mereu alături de ea pe membrii familiei. Anca are un regim alimentar special, este atentă la acest aspect și se hidratează foarte mult, ceea ce o ajută să aibă o siluetă de invidiat.

Pentru Dana Budeanu, Uite cine dansează! este un show care definește la propriu termenul de spectacol, după cum a declarat chiar ea. Dana își dorește să aducă fericire tuturor celor din jur și este încântată că în competiție are un partener extraordinar, cu care se înțelege perfect.

Joseph Hadad este un chef apreciat, așa că în fiecare dimineață merge la restaurantul pe care-l coordonează să pregătească meniuri speciale. După, ajunge în sala de repetiții, unde învață în fiecare zi mișcări noi de dans. Și pentru a-și surprinde coregrafa, Joseph îi pregătește acesteia diverse surprize culinare.

Lili Sandu își dorește să facă performanță și în fiecare zi este în sala de repetiții împreună cu partenerul ei. Chiar dacă programul este foarte solicitant, Lili nu a renunțat nicio clipă și dă dovadă de foarte multă hotărâre și dorință să câștige.

Marius Manole este dedicat complet show-ului de dans. Actorul este extrem de ambițios și își petrece foarte mult timp în sală, repetând pentru primul show LIVE, însă imediat după repetiții merge la teatru, unde are 3-4 spectacole în fiecare săptămână.

Pentru Oana Zăvoranu aceasta este o experiență nouă, dificilă, dar și plăcută, pe care își dorește să o parcurgă cu satisfacții și împliniri. Vedeta iubește dansul și repetă alături de partenerul ei din competiție pentru a le aduce telespectatorilor un show de zile mari, luni, în prima ediție LIVE.

Octavian Strunilă merge la repetiții în fiecare zi cu copiii, după ce îi ia de la școală. Actorul își dorește să impresioneze telespectatorii nu doar cu mișcări de dans spectaculoase, ci și cu foarte mult umor și cu felul în care va pune în scenă fiecare dans.

Rona Hartner este o prezență efervescentă și este foarte muncitoare. Rona, împreună cu partenerul ei, creează o atmosferă plină de energie, iar după repetiții, actrița merge la sala de fitness deoarece își dorește să fie mereu antrenată.

Cu toate că dansul a devenit principala sa activitate în ultimul timp, luptătorul Sandu Lungu nu renunță la antrenamentele de MMA. Zilnic, Sandu îmbină cu succes repetițiile pentru Uite cine dansează! cu luptele.

Liviu Teodorescu dă totul pe ringul de dans! Cântărețul are o chimie extraordinară cu partenera lui din competiție, este hotărât să învețe cât mai multe stiluri și își petrece o mare parte din zi repetând.

Concurenții se pregătesc pentru show, în medie, 7-8 ore pe zi, fiecare dintre ei având alte stiluri de dans. Vedetele și coregrafii lor se înțeleg foarte bine, merg împreună la masă și au devenit buni prieteni. Începând din 6 martie, în fiecare luni, de la 20:30, românii vor urmări un show grandios și un spectacol extraordinar la Uite cine dansează!.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.