fbpx

Top 5 vedete cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram, în 2024

de

Una dintre cele mai influente rețele de social media la momentul actual, Instagram este cu siguranță în tendințe, spațiu virtual preferat de celebrități, dar și de fanii acestora. Alături de Tik Tok, Facebook, YouTube și X, această rețea expune trendurile momentului, audiența sa fiind reprezentată cu precădere de publicul mai tânăr – considerat extrem de relevant din punct de vedere comercial în strategia de publicitate și marketing a celor mai multe companii.

Influencerii de pe Instagram devin, prin postările lor, ambasadorii brandurilor pe care le promovează. La fel cum succesul în media convențională se măsoară prin intermediul datelor de audiență înregistrate pentru un anumit conținut, pe platformele de socializare se poate observa o legătură directă între numărul de urmăritori și eficiența implicării unei persoane publice într-o campanie publicitară.

Topul celor mai urmărite conturi personale pe Instagram în anul 2024 este dominat de sportivi și celebrități din industria divertismentului, așadar vedete care s-au remarcat în viața publică prin diverse acțiuni și abilități, transferându-și popularitatea în mediul online.

1. Cristiano Ronaldo – 635 milioane de urmăritori

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai de succes sportivi de pe planetă, a stabilit pe Instagram un nivel record, prin faptul că a devenit prima persoană cu peste 600 de milioane de urmăritori.

https://www.youtube.com/watch?v=d4kNFDwWYWI

Cristiano Ronaldo își folosește din plin celebritatea în interes comercial, fiind imaginea multor mărci de top din diverse domenii. Pentru că are atât de mulți fani și o imagine atât de bine conturată, fiecare postare a sa în social media se remarcă printr-o imensă putere de convingere. Implicit, costul pentru o astfel de acțiune comandată de un brand este estimat la aproximativ 3,5 milioane de euro.

2. Lionel Messi – 505 milioane de urmăritori

Un alt fotbalist de top este prezent pe podiumului acestui clasament al vedetelor cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram. Lionel Messi a depășit 505 milioane de fani pe această rețea de social media. Mai mult decât atât, creșterea sa a fost destul de accelerată în ultimele luni, fiind de așteptat ca numărul de urmăritori să crească în continuare. Fotbalist argentinian joacă în prezent la echipa Inter Miami CF, după o carieră fabuloasă la FC Barcelona, unde a activat 17 ani.

3. Selena Gomez – 425 milioane de urmăritori

Cântăreață și actriță, Selena Gomez ocupă locul al treilea în ierarhia vedetelor cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram. Aceasta este foarte activă în social media, iar apropierea de fani pare că are un efect foarte bun în ceea ce privește popularitatea ei pe internet.

Acum în vârstă de 32 de ani, Selena Gomez își cultivă intens personalitatea, înregistrând câștiguri substanțiale din activitatea sa socială, dincolo de realizările artistice. De-a lungul timpului, a avut mereu o imagine pozitivă, fiind departe de scandaluri sau alte conflicte des întâlnite în rândul vedetelor.

4. Kylie Jenner – 398 milioane de urmăritori

Personalitate de televiziune americană, femeie de afaceri, antreprenoare, model și personalitate social media – așa este prezentată Kylie Jenner. Numele său este poate mai puțin cunoscut pentru publicul european, însă, iată, vedeta a reușit să cucerească mediul online.

Popularitatea lui Kylie Jenner se datorează mai ales apariției în reality-show-ul Keeping Up With The Kardashians, începând cu anul 2007. Kylie Jenner este așadar foarte activă în showbiz, însă și-a folosit imaginea inclusiv pentru a-și dezvolta propriile afaceri în domeniul frumuseții, branduri personale pe care le promovează în mod natural prin orice activitate.

5. Dwayne „The Rock” Johnson – 396 milioane de urmăritori

Printre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, Dwayne Johnson, cunoscut sub numele de „The Rock”, se bucură de faimă și în zona digitală. Vedeta de cinema este un fost wrestler profesionist care a evoluat în WWE, câștigând 17 titluri de campion. Este și cel care a revitalizat franciza Jumanji, serie de filme ce a inspirat jocul video cu același nume, disponibil pe platforma Steam, și slotul omonim produs de NetEnt, disponibil inclusiv pe platformele de casino Romania licențiate.

Multe alte vedete înregistrează sute de milioane de urmăritori, așadar topul se poate modifica oricând. Persoanele publice care atrag cei mai mulți urmăritori pe Instagram sunt, iată, cele din domeniile de interes general la nivel global – sport, muzică, filme, divertisment TV.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Advertorial · Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.