fbpx

Miniseria Titanic, in care joaca si Dragos Bucur, a scufundat audienta postului ABC

de

Miniseria “Titanic”, in care joaca si actorul roman Dragos Bucur si care cuprinde patru episoade, s-a incheiat, duminica seara, cu rezultate dezamagitoare pentru postul ABC.

Productia nu a adunat in fata televizoarelor mai mult de 4,2 milioane de telespectatori, ceea ce rezulta intr-o cifra de rating de 0.9, informeaza contactmusic.com, care citeaza New York Post. Primul episod al miniseriei – care a fost realizata cu un buget de 16 milioane de dolari – a fost depasit de o cursa NASCAR difuzata de un alt post TV, iar situatia nu s-a imbunatatit in zilele urmatoare. Productia de patru ore nu a reusit sa captiveze publicul, spun criticii de la New York Times, din cauza stilului sau narativ, “si nici actori buni, precum Linus Roache, Toby Jones si Maria Doyle Kennedy nu s-au putut ridica deasupra acestor circumstante”, a notat publicatia americana TV Guide.
Conform IMDB, Dragos Bucur apare in toate cele patru episoade ale miniseriei “Titanic”, in rolul “Peter Lubov”. Ultimul episod al productiei a fost difuzat, duminica seara, pentru a marca cei o suta de ani care s-au scurs de la scufundarea vasului Titanic.

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *