fbpx

ProEstetica a sărbătorit 25 de ani de existență la Bali Spa Cornu

de

ProEstetica, brandul care a făcut pionierat în chirurgia plastică, estetică și ambulatorie din România, a sărbătorit 25 de ani de existență și de excelență printr-o petrecere de neuitat la Bali Spa Cornu.

Colegi din industria medicală, jurnaliști, vedete și prieteni dragi ai clinicii înființate în urmă cu un sfert de veac de către dr. Dana Jianu și dr. Ștefan Jianu au luat parte la o aniversare superbă, cu muzică live, umor fin și o festivitate de premiere a celor care, prin dăruirea și susținerea lor profesională, au contribuit la consolidarea unui brand de referință în lumea esteticii medicale.

Acordurile clasice reinterpretate în manieră modernă de marele oboist Adrian Petrescu au deschis programul artistic, apoi s-a râs în hohote sau s-a zâmbit dulce-amar la momentul de umor al celor doi componenți ai trupei Divertis, Cristian Grețcu și Florin Constantin.

Fondatorii clinicii, dr. Dana Jianu și dr. Ștefan Jianu, au mulțumit celor ce le-au fost alături în cei 25 de ani de creștere și confirmare a valorii brandului ProEstetica, oferindu-le premii și diplome de recunoaștere a contribuției lor inestimabile. Iar, într-un moment-surpriză de mare emoție, la finalul ceremoniei oficiale de înmânare de premii, Dana și Ștefan Jianu au fost ei înșiși luați prin surprindere și premiați de către echipa lor de colaboratori, care și-au exprimat astfel, la rândul lor, dragostea și prețuirea față de cei care i-au adus împreună într-un proiect profesional de mare valoare.

Finalul artistic al serii s-a derulat pe fundalul muzical al armoniilor moderne aduse de trupa Midnight Breakfast, iar oaspeții au ieșit la dans, bucurându-se de atmosfera magică a elegantului refugiu din inima naturii care este Bali Spa Cornu.

Tortul aniversar cu artificii a adunat în jurul său, la miezul nopții, glasurile invitaților care s-au bucurat să cânte La mulți ani pentru clinica ProEstetica, investind astfel, încă o dată, cu încrederea și aprecierea lor, un brand cu care țara noastră se poate mândri.

Printre personalitățile care s-au bucurat de marea aniversare s-au aflat Liza și Viorel Panait, Ruxandra Săraru, Chris Simion, primarul comunei Cornu, Cornel Nanu, prof. dr. Florin Balta, dr. Sergiu Fluieraru venit din Franta pentru a le fi alături doctorilor Dana și Stefan Jianu și mulți alți prieteni dragi ai clinicii ProEstetica.

Clinica medicală ProEstetica a fost înființată în anul 1994 în București de către Dr. Dana Jianu și Dr. Ștefan Jianu. Sloganul ProEstetica, Frumusețe prin sănătate, a rămas neschimbat până astăzi, definind astfel crezul fondatorilor, oameni pasionați deopotrivă, la cel mai înalt nivel, de medicină și de frumos.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.