fbpx

PSD Ilfov confirma oficial candidatura Gabrielei Vrinceanu Firea la Senat

de

PSD Ilfov informeaza ca Gabriela Vrinceanu Firea, sotia primarului din Voluntari si intrata de curand in partid, a fost desemnata oficial de conducerea organizatiei sa candideze pentru Senat in Colegiul 1 din circumscriptia nr.25 Ilfov.

“In vederea desemnarii candidatilor PSD la alegerile parlamentare din aceasta toamna pentru circumspcriptia electorala nr. 25 Ilfov, care vor candida sub sigla USL, conducerea PSD Ilfov intrunita in cadru statutar si-a stabilit urmatorii candidati: Colegiul 1 Senat – Gabriela Vrinceanu Firea; Colegiul 2 Camera Deputatilor – Horia Mihalcescu”, mentioneaza un comunicat transmis luni de presedintele PSD Ilfov, Sorin Negoita.

 

Candidaturile pentru celelalte colegii ale circumcriptiei electorale vor fi comunicate oficial de organizatia USL Ilfov, mai precizeaza sursa citata.

 

Intrarea in PSD Ilfov a Gabrielei Vrinceanu Firea, sotia lui Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, a fost anuntata pe 23 septembrie. Surse politice declarau atunci pentru MEDIAFAX ca in cadrul organizatiei PSD Ilfov era luata in calcul o candidatura a Gabrielei Firea pentru Senat, in colegiul din care face parte si orasul Voluntari.

 

“Daca raspund criteriilor partidului, voi intra si in competitia pentru Parlament, (…) asa bataioasa cum sunt”, a declarat Firea, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema. La randul sau, liderul PSD Robert Negoita preciza ca Firea corespunde criteriilor partidului.

 

Intrebata daca ar dori sa candideze in colegiul Ilfov, din care face parte si orasul Voluntari, in care este primar sotul sau, Gabriela Firea a raspuns ca i-ar fi mai usor in acest colegiu.

 

“Normal ca mi-ar fi mai usor sa candidez in colegiul in care se afla si orasul Voluntari, pentru ca simplul motiv ca sotul meu este primar de patru mandate si a fost ales cu 90% in anii anteriori si cu 80% acum. Lumea il apreciaza pentru ca transformat Voluntariul dintr-o comuna intr-un oras (…) Raspunsul este da, asadar, insa nu exista colegii care sa contina doar Voluntari. (…) Pentru un mandat de senator sunt 20 de localitati, pentru deputat sunt 10 localitati, asa ca Voluntari va fi o picatura intr-un ocean de probleme si de incercari”, a spus Firea.

 

Pe de alta parte, ea a tinut sa sublinieze ca nu doreste sa se considere ca doreste sa inceapa politica “de sus”.

 

“Nu vreau sa considere cineva ca eu vreau sa incep politica de acolo de unde am lasat presa, adica de sus (…) Nu sunt persoana care vrea sa arda etapele, vreau sa o iau treapta cu treapta, vreau sa ii conving pe oameni”, a mai spus Firea.

 

Recent, Firea anunta ca a decis sa paraseasca trustul Intact, precizand ca a primit din partea conducerii grupului de media o oferta pe care a considerat-o inadecvata.

 

Gabriela Vrinceanu-Firea s-a nascut in iulie 1972, la Bacau, a fost jurnalist, prezentator de stiri. Potrivit CV-ului, ea este poet si prozator roman, director al revistei economice “Saptamana Financiara”.

 

In mai 2012, Firea, sotia lui Florin Pandele, a nascut un baietel, care a primit numele de Petru David. Gabriela Vrinceanu Firea mai are un baiat cu fostul ei sot. In acelasi timp, Florin Pandele mai are doi baieti.

 

 

 

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.