fbpx

Publicul a ales următorii trei concurenți care merg în finala Românii au talent

de

Telespectatorii au urmărit  vineri seară spectacolul extraordinar din cea de-a treia ediție LIVE Românii au talent și i-au susținut pe cei 12 semifinaliști care au luptat pentru un loc în marea finală. Numere de stand-up comedy, magie, canto, dans și workout au încântat publicul, dar și pe cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, care au fost bucuroși să-i revadă pe cei pe care i-au trimis în această etapă a competiției, au apreciat evoluția acestora și le-au dat sfaturi utile pentru viitor. Smiley și Pavel Bartoș au asigurat voia bună, ca de fiecare dată, au interacționat perfect cu juriul, au făcut glume și i-au încurajat pe concurenți.

Florin Bontea, Manuel Chivari și Cezara Blioju merg în finală, unde vor lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro și pentru titlul de erou național. Tot aseară, Andi, Mihaela, Andra și Florin au ales cel de-al treilea candidat la premiul de originalitate de 10.000 de euro – Dumitru Sănduța.

Câștigătorul Selecției Naționale Eurovision 2016, Ovidiu Anton, și finalistul celui de-al cincilea sezon Românii au talent, Bogdan Bolohan, le-au adus românilor două momente speciale și au smuls ropote de aplauze. Ovidiu a cântat pe scena celui mai tare show de divertisment melodia Moment of Silence și a reușit să transmită perfect mesajul puternic al piesei, iar Bogdan i-a cucerit pe toți cu momentul de dans prezentat. Surprizele nu s-au oprit aici. Echipa de handbal, CSM București, câștigătoarea Ligii Campionilor, a venit la Românii au talent și a prezentat trofeul cucerit în urmă cu o săptămână, iar sportivii Marian Drăgulescu, Monica Roșu și Laura Badea au fost alături de cei 12 semifinaliști și i-au susținut din sală.

A treia semifinală Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:29 – 00:42, la nivel național, peste 2.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:44, peste 3.3 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 14.6 puncte de rating și 42.3% share, de cinci ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 2.9 puncte de rating și 8.4% share.

Talent autentic, surprize și momente spectaculoase

Alexandra Lixandru a deschis cea de-a treia ediție LIVE Românii au talent. Micuța a fost îmbrăcată în port popular și a cântat părți din două melodii specifice folclorului românesc. Pe scenă nu a fost singură. Alexandra a fost acompaniată de membrii baletului PRO, care au dansat alături de ea, reușind să realizeze împreună un spectacol autentic românesc. ”Mi se pare că nu-ți dai seama, la vârsta ta, ce faci. Scumpa mea, n-am ce să spun despre tine decât că ești foarte bună.”, a spus Florin.

Cele patru fete din trupa Artgenerator au exprimat prin dans o poveste care a avut la bază iubirea femeii de la sat, răzbunarea, ritualurile și tradițiile. Au fost expresive, frumoase și au cucerit încă o dată juriul și publicul cu talentul lor și cu momentul complex de dans contemporan. ”E aceeași bucurie să vă văd. Îmi place să văd profesioniști/ profesioniste pe scenă.”, a spus Mihaela.

Marius Gheorghiu a urcat pe scenă pe o trotinetă și a prezentat un număr de stand-up comedy cu tema Traficul rutier și femeia. Concurentul a fost îmbrăcat în mai multe tricouri, la care a renunțat treptat, s-a acompaniat la chitară și a produs hohote de râs. ”Pentru mine, momentul tău a fost unul amuzant. Mi se pare că ți-ai ales bine și ținuta de scenă, cu atâtea tricouri.”, i-a transmis Mihaela la final.

Dumitru Sănduța și-a demonstrat încă o dată forța pe scena talentului. Elementele acrobatice și de gimnastică executate de el i-au surprins pe toți, iar juriul a apreciat talentul lui, ambiția și munca depusă pentru a-și îndeplini visul. Cei trei mari sportivi prezenți în sală, Marian Drăgulescu, Monica Roșu și Laura Badea, s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe Dumitru, iar Andra a spus: ”Esențele tari stau în sticluțe mici. Dumitru, îmi place că ești curajos. Ceea ce faci este minunat.”,

Adrian Neacșu a prezentat pe scena talentului un aranjament muzical inedit la chitară clasică, pe care i l-a dedicat tatălui lui. Alături de Adrian a fost și o dansatoare de flamenco și, împreună, cei doi au realizat un moment dinamic, plin de pasiune și emoție.” Eu am stat de la început și până la sfârșit cu ochii pe chitara ta! Bravo!”, a spus Andi.

Membrii grupului Familia Cinci au cântat aseară la vioară, acordeon, clape, percuție și voce melodiile I belive in angels și Heal the world și au evidențiat perfect importanța timpului petrecut în familie. Copiii au urcat pe scenă cu câte un gadget, însă mama a produs schimbarea în momentul în care a început să cânte, determinându-i pe cei mici să aleagă câte un instrument muzical. ”Mă bucur tare mult că ați revenit! Vă admir pentru această dăruire atât pentru familie, cât și pentru muzică.”, le-a spus Mihaela, încântată de moment.

Robert Pascari a readus atmosfera anilor ’80 la Românii au talent. Concurentul a interpretat melodia Domino dancing, a avut alături de el și baletul PRO, toți au fost îmbrăcați în ținute retro și au creat un moment disco extraordinar, plin de energie. Bucuros să-l revadă pe Robert, Andi a spus: ”Totul a fost povestea din Domino dancing. Ai ceva în voce care e specific brit-pop-ului anilor ’80, indiferent de ce ai cânta. Alegerea mi-a mers la inimă.”.

În etapa preselecțiilor Manuel Chivari a convins-o pe Andra că merită să meargă direct în semifinale, așa că, jurata a apăsat butonul auriu pentru concurent. Aseară, Manuel a demonstrat că este pregătit să aibă propriul concert și a cântat alături de Special guest orchestra melodia Just the way you are. Fericită pentru alegerea făcută, Andra a spus la finalul momentului: ”Am ales o voce neșlefuită, un timbru special. Foarte frumos! Mi-au plăcut și alegerea și band-ul tău din spate. Am asistat la primul tău concert, aici la Românii au talent.

Alin Cubix a realizat un număr de magie cu cărți și a avut o asistentă din origami, pe care a numit-o Maria. Chiar dacă la începutul momentului le-a lăsat tuturor impresia că a greșit și a ratat trucul, la final lucrurile au stat cu totul diferit, însă jurații nu au fost convinși. ”Intenția a fost bună, dar nu și rezultatul.”, a spus Andra.

Nadara gipsy band a readus aseară pe scena Românii au talent cultura ţigănească. Cei șapte membri ai grupului au cântat o melodie plină de energie și culoare, iar la sfârșitul momentului Alexandra a renunțat la acordeon și a făcut o demonstrație de dans care a ridicat sala în picioare. ”Îmi place cum arătați, îmi place cum cântați. Mă bucur că ați cântat la Românii au talent.”, a spus Mihaela.

Florin Bontea a impresionat juriul cu determinarea sa. Chiar dacă nu are un loc în care să repete, concurentul nu a renunțat nicio clipă la visul său de a dansa breakdance, iar aseară a prezentat în doar câteva minute trecerea de la munca pe care o face zi de zi la pasiunea sa. Concurentul i-a uimit pe toți, iar jurații l-au felicitat. ”E foarte bizar cum din under street ai ajuns la street dance și te înalți. Ceea ce-mi place în ceea ce văd, și în cazul tău, e sinceritatea.”, i-a transmis Florin.

Seara s-a încheiat cu un număr extraordinar de dans contemporan, adus pe scenă de Cezara Blioju. Extrem de expresivă, concurenta a transpus prin dans o poveste emoționantă despre trecerea timpului, schimbările care survin și înlăturarea viciilor. ”Ești o poezie în mișcare, ai rimă, ai cuvintele potrivite. Ești un om talentat!”, i-a spus Mihaela.

În cea de-a treia semifinală Românii au talent, Florin Bontea a fost preferatul publicului. În urma voturilor obținute aseară, Florin merge în marea finală, care va avea loc pe 3 iunie, și va lupta pentru marele premiu. După aflarea rezultatului, extrem de emoționat, a spus: ”Nu-mi vine să cred. Știu că e real. Mă bucur și le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, tuturor prietenilor mei care mă susțin. Sper să fie în continuare alături de mine, pentru că voi da tot ce pot!”.

Manuel Chivari s-a clasat pe locul al doilea în preferințele publicului și merge și el în finală. ”Explodez de emoții și de bucurie. Aproape îmi dau lacrimile. Doresc să le mulțumesc celor care m-au votat și Special guest orchestra că a fost alături de mine și m-a susținut. Fără ajutorul lor nu aș fi ajuns unde sunt acum.”, a spus Manuel cu vocea tremurândă.

Jurații au avut de ales cel de-al treilea finalist dintre Dumitru Sănduța și Cezara Blioju. Dacă Florin și Andi au ales să meargă mai departe cu momentul de workout, Andra și Mihaela au votat pentru dansul contemporan. Fiind egalitate, decizia finală a aparținut tot publicului, care a trimis-o în finală pe Cezara Blioju, aflată pe locul trei în topul voturilor primite aseară. ”Cum mă simt? Bună întrebare. O întrebare cu un răspuns greu. Mă simt fericită pentru trecerea în finală, dar mă întreb până când voi mai simți această goliciune. Mă simt transparentă. Oare nu am dat prea mult din realitatea mea?”, s spus la final Cezara.

Actele artistice de excepție, emoția, pasiunea, energia, suspansul și forța au adus vibrația în casele românilor. Momentele prezentate de cei 12 semifinaliști au creat un show de excepție, însă doar 3 concurenți merg mai departe în marea finală.

Vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV, telespectatorii sunt aşteptaţi să fie alături de eroii talentului şi să-şi voteze favoriţii.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.