fbpx

Relatia Adult-Copil. De la haos la armonie

de

„Mama, esti o rea!” – nu-i asa ca vi s-a intamplat si voua sa fiti „rasplatiti” cu astfel de cuvinte atunci cand ati refuzat sa indepliniti o dorinta a copilului vostru? Dar, oare cum de reactioneaza cei mici asa si ce face sa trimita astfel de mesaje?

“Adesea ii transmitem copilului tocmai propria noastra neliniste pentru a regla o situatie.”

Jacques Salomé vine cu raspunsuri la intrebarile tale, dar si cu posibile abordari. Vei avea ocazia sa lucrezi exercitii practice, pe situatii concrete din viata ta si sa vizualizezi unde se afla problema in relatia cu copilul tau si vei invata ce trebuie sa faci pentru a o imbunatati.

Descopera noi moduri de comunicare cu copiii tai, indiferent de varsta lor, care să le permită să se dezvolte mai bine si sa fie fericiti.

După 2 zile în care vei lucra exerciții practice pe problemele cu care te confrunți, vei putea sa:

 • Inveti sa spui “EU”, sa vorbesti despre tine si nu despre copilul tau. Vei incepe sa asculti copilul atunci cand isi marturiseste trairile si temerile.
 • Inveti sa faci cereri clare
 • Inveti sa folosesti cuvintele potrivite atunci cand ai o cerere, o propunere sau o intrebare
 • Gasesti cuvintele potrivite pentru a vorbi cu copilul tau
 • Afli cum sa gestionezi crizele su comportamentele lor nepotrivite
 • Gasesti un echilibru intre relatia ta de cuplu si relatia mama – tata

Invata sa asculti temerile copilului tau si sa-l intelegi!

Workshopul este pentru tine daca vrei sa:

–            Ai o relatie buna, sanatoasa sau armonioaza cu copii tai

–            Gasesti cuvintele potrivite pentru a vorbi cu copilul tau

–            Afli cum sa gestionezi crizele su comportamentele lor nepotrivite

–            Pui limitele sanatoase in relatia cu copii tai ca sa ii educi in directia pe care o consideri potrivita

–            Gasesti un echilibru intre viata ta de cuplu si viata ta ca mama sau tata

CUI SE ADRESEAZĂ ŞI CUM SE VA LUCRA PRACTIC FOLOSIND METODA?

Părinţilor, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor şcolari, asistenţilor sociali, tuturor categoriilor profesionale care interacţionează cu copii şi persoanelor interesate în mod direct de îmbunătăţirea relaţiei adult-copil.

Intr-o manieră dinamică şi vie, atelierul permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® să o descopere într-un timp scurt, fie lucrând în mod explicit o situaţie a lor, fie prin intermediul rezonanţelor care apar observându-i pe cei care lucrează.

INSCRIE-TE LA WORKSHOP!

ORGANIZATORI:

Centrul ADRES (Franţa), Centrul de Dezvoltare Personală AMANESER (România), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul metodei ESPERE®.

CU CINE?

Aleth NAQUET Este specialist şi formator în Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format şi iniţiat mai multe grupuri de specialişti şi a susţinut numeroase conferinţe şi workshopuri pe teme de comunicare relaţională.

A fost formată în Metoda ESPERE® de către Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE Internaţional, al cărui preşedinte a fost până în 2009. Din 2009 este preşedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

CÂT COSTĂ? CUM SE FACE PLATA? CE ESTE INCLUS?

225 euro achitaţi în lei la cursul BNR din ziua efectuării plăţii

Plata se poate realiza fie in numerar la sediul nostru, fie prin virament bancar în contul RO94BACX 0000 0006 0560 6000, deschis la Unicredit Bank SA, pentru SC Amaneser Training SRL.

Taxa workshopului include: participarea la program, suport de curs, atestat de participare recunoscut internaţional, traducere (româna – franceza, franceza – româna) pe durata întregului program, 2 pauze de cafea.

Facilităţi de plată:

 • 200 euro pentru plata până la data de 19 ianuarie 2018
 • plata în rate, cu ultima rata achitată până la 10 februarie 2018

LOCATIA

Uzinexport Business Center, Bv. Iancu de Hunedoara 8, Sect. 1, Sala Agat

 

CE ATESTARE VEI PRIMI?

Participând la workshop vei primi atestare internaţională eliberată de Centrul ADRES – instituţia din Franţa abilitată de Institutul ESPERE să deruleze în România programele de formare de Traineri şi Consultanţi în Metoda ESPERE® în colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din România.

 

UNDE SE FAC ÎNSCRIERILE?

Centrul de Dezvoltare Personală AmaneSer

Acasă

www.amaneser.ro

e-mail: amaneser@amaneser.ro

www.facebook.com/AlethNaquetInRomania

Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368

 

DESPRE JACQUES SALOME şi METODA ESPERE®

Jacques Salome este psihosociolog, formator, scriitor francez.

După numeroase experienţe în domeniul psihologiei şi al sociologiei, ajunge la o metodă personală. El creează un sistem teoretico-practic, dezvoltând concepte şi instrumente proprii. Astfel ia naştere Metoda ESPERE® (Energie Specifivcă Pentru o Ecologie Relaţională Esenţială). Este autorul a peste 59 de cărti, coautor al unor lucrări de referinţă despre comunicare şi cuplu. Cărţile sale au fost traduse în 27 de limbi, inclusiv limba română.

Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicării, o metoda vie, accesibilă tuturor şi uşor de aplicat în viaţa de zi cu zi.

Scopul comunicării relaţionale prin Metoda ESPERE® este îmbunătăţirea calităţii relaţiilor interpersonale din toate domeniile vieţii. Sensul pe care îl dă Jacques Salomé verbului “a comunica” este de “a pune în comun”. Astfel, din această perspectivă Metoda ESPERE® ne ajută să fim co-autori responsabili ai relaţiilor noastre.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Categorii:
Psihologie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.