fbpx

S-au ales primii trei finalisti de la Romanii au talent!

de

Extreme Brothers, Loredana si Cristian Fieraru si Aset Crew merg in finala “Romanii au talent”.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Prima semifinala a emisiunii “Romanii au talent” transmisa in direct din Studiourile din Buftea a fost una plina de emotii, spectacol, muzica aleasa, numere de magie, dans si foarte multa bunadispozitie. La sfirsitul serii au fost alesi si primii trei finalisti care vor merge direct in finala “Romanii au talent” din 11 mai. Cei care au fost favoritii publicului, obtinind cel mai mare numar de voturi au fost cei de la “Extreme Borthers”, care au prezentat un numar exceptional de acrobatie, miini in miini. Prestatia lor fara cusur i-a impresionat si pe cei trei jurati care, la finalul numarului lor, s-au ridicat in picioare si au aplaudat indelung alaturi de intreaga sala. Succesul lor a fost rezultatul miilor de ore de antrenament, al daruirii si talentului lor. Numarul lor de acrobatie i-a impresionat atit de tare pe jurati incit acestia au spus la unison: e obligatoriu sa fiti in finala! Extreme Brothers au rasturnat clasamentul lui Mihai Petre realizat pe parcursul desfasurarii emisiunii. Acestia s-au propulsat direct pe primul loc in topul preferintelor lui, dar si ale publicului de acasa.
Pe locul al doilea, conform voturilor telespectartorilor, s-au clasat Loredana si Cristian Fieraru, tatal si fiica reusind sa dea o noua interpretare unei melodii internationale de succes. Cei trei jurati si-au reconfirmat pozitia, apreciind talentul celor doi cu cuvinte de lauda si multe incurajari. Daca lui Mihai Petre i-a placut foarte mult faptul ca domnul Cristian Fieraru a avut in permanenta grija de fiica sa si a sustinu-o cu tambalul ca un tata grijuliu, Andra a apreciat la Loredana sinceritatea cu care cinta si originalitatea intregului moment artistic. “Imi doresc foarte mult sa va vad in finala”, a spus aceasta, dorinta care i-a si fost indeplinita la finalul serii.
Pentru locul al treilea, juratii au fost nevoiti sa aleaga intre Constanta Cobzariu si Aset Crew. Chiar daca Andra si-ar fi dorit s-o asculte pe doamna Constanta Cobzariu si in finala, Aset Crew au fost norocosii care vor merge mai departe in urma celor doua voturi ale juratilor Andi Moisescu si Mihai Petre.
Chiar daca a cintat foarte bine si s-a simtit in mod evident o evolutie fata de preselectii atit din punct de vedere vocal, cit si al prezentei scenice, Constanta Cobzariu nu a putut merge mai departe, dar a reusit ceea ce si-a dorit toata viata: sa cinte si sa impresioneze lumea cu timbrul sau special. A venit sa bucure lumea si a reusit. Ea nu poate fi numita decit o invingatoare, pentru ca, la cei 57 de ani ai sai a avut curajul pentru prima oara in viata sa se dezvaluie lumii intregi si sa dea glas umei mari pasiuni: muzica.
Norocosii care s-au clasat pe locul al treilea si care vor merge direct in finala sint dansatorii de la Aset Crew. “Multi, da’ buni!” a fost remarca lui Andi de la finalul numarului lor. Mihai Petre a apreciat foarte mult sincronizarea si energia lor, iar de la Andra au primit felicitari pentru tot ceea ce au aratat pe scena.
Poate cel mai dezamagit de faptul ca nu a reusit sa mearga in finala a fost Carol Aflat, concurentul care declara ca simte ca anul acesta nimic nu-i va sta in cale si ca acesta este momentul sau de glorie. “Cred ca imi doresc sa cistig mai mult decit toti concurentii”, a zis acesta cu speranta ca visul sau se va implini si va pune astfel punct momentelor triste care i-au marcat viata sa in ultima perioada. Cu toate ca a fost extrem de carismatic si a reusit sa creeze un moment artistic desavirsit, Carol Aflat a ratat calificarea in marea finala.
La fel s-a intimplat si cu Alexandru Munteanu, cel care chiar daca a cintat exceptional la chitara, nu a reusit sa mearga mai departe, in marea finala, dar si cu Aven Ametza Romale care pur si simplu au electrizat sala cu energia lor si au fost foarte apreciati de cei 3 jurati. La finalul serii, Andi Moisescu a tinut sa-i mentioneze in mod expres si sa-i laude pentru numarul oferit in prima semifinala al celui de-al doilea sezon de la “Romanii au talent”.
Si drumul grupului O.Z.N & Mastterred s-a oprit aseara la “Romanii au talent”, la fel cum s-a intimplat si cu cel al sculptorului in gheata Iulian Tanase (Iceart), al magicienilor de la Trio Magic, al elasticului Mihai Toderica si al grupului de dansatori Keep de Vibe Alive.
La “Romanii au talent” au fost prezente si doua nume care si-au gasit consacrarea chiar pe scena de la “Romanii au talent”. Narcis Iustin Ianau, concurentul care a uimit o tara intreaga cu vocea sa mirifica, a interpretat asa cum numai el stie o melodie incintatoare oferind un moment cu adevarat magic. La rindul lui, Adrian Tutu, cistigatorul primei editii a emisiunii “Romanii au talent”, a ridicat din nou sala in picioare cu melodia sa “Sint roman, deci pot!”. Cei doi au fost intimpinati de marele public cu multa caldura si multe aplauze.
Din spectacolul de vineri seara nu a lipsit nici baletul lui Edi Stancu, nici momentele amuzante oferite de simpaticul cuplu de prezentatori, Smiley si Pavel Bartos.

In prima semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent”, Pavel Bartos a dansat in felul sau unic si inconfundabil “dansul audientei”. Acesta a fost unul de bun augur, astfel ca, cifrele inregistrate de ProTv vineri seara au fost de 8 ori mai mari decit competitorul sau. ProTv nu a avut rival pe nici un segment de public, fiind stapinul absolut al audientelor.
Asa se face ca prima semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent” a reusit in mintutul de aur de la 21.27 sa inregistreze 29,4 puncte de rating si o cota de piata incredibila de 52,8%, adunind in fata micilor ecrane aproape 6 milioane de romani.
La fel de impresionante sint si audientele medii inregistrate pe toata durata emisiunii (20.30-00.03). Astel, pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ProTV obtinea o audienta medie de 20,6 puncte de rating si o cota de piata de 47,8%, in timp ce Antena 1 obtinea de 8 ori mai putin decit ProTV, adica doar 2,6 puncte de rating si 6,1% cota de piata.
La nivelul intregii populatii a Romaniei, ProTv inregistra pe toata durata emisiunii o audienta medie de 20,4 puncte de rating si 43,9% cota de piata, emisiunea fiind urmarita pe tot parcursul ei de aproape 4 milioane de telespectatori,urmat fiind de TVR cu o audienta de 2,7 puncte de rating si o cota de piata de 5,8%. Antena 1 se situa abia pe locul al treilea cu 2,1 puncte de rating si 4,6% cota de piata.
Si pe intreg publicul din mediul urban, emisiunea “Romanii au talent” nu a avut concurent, inregistrind 20,2 puncte de rating si o cota de piata de 43,3%, fiind urmarita pe tot parcursul emisiunii de peste 2 milioane de telespectatori, in timp ce Antena 1 obtinea doar 2,2 puncte de rating si 4,6% cota de piata.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.