fbpx

Știi cum să-ți decorezi casa pentru Sărbătorile de Iarnă?Află care sunt elementele necesare pentru o atmosferă de poveste!

de

Chiar dacă anotimpul de iarnă aduce cu sine temperaturi mai scăzute, este probabil cel mai îndrăgit dintre cele patru, datorită sărbătorilor din luna decembrie, care mereu vor aduce bucurie atât celor mici, cât și celor mari.

În ultimii ani, întreaga montare a decorului de iarnă începe încă de la sfârșitul lunii noiembrie, când orașul este luminat în culori calde și aurii, brazii din parcuri sunt împodobiți, iar oamenii încep să-și amenajeze și ei locuințele.

 

Iată care sunt trucurile pentru a crea o atmosferă de poveste

 

 

  • Este indicat să faci o curățenie generală

 

Dacă ai auzit de expresia curățenie de primăvară”, trebuie să știi că există și o astfel de activitate destinată perioadei de iarnă, când pregătești totul pentru cea mai frumoasă lună din an, când inviți toți membrii familiei să pășească pragul casei tale pentru a petrece împreună clipe frumoase. Poți începe prin a duce covoarele din camere la spălătorie pentru a le reda culoarea de odinioară. Continui apoi să speli pardoseala, geamurile și să ștergi praful. În apa cu care speli parchetul poți adăuga câteva picături de uleiuri esențiale pe bază de scorțișoară și citrice pentru o ambianță perfectă de Crăciun.

 

 

  • Schimbă lenjeria de pat și draperiile

 

După ce ai terminat curățenia și totul este la locul lui, trebuie să te ocupi de decorarea casei, iar cele mai importante detalii sunt draperiile în culorile Crăciunului și lenjeriile de pat pufoase și călduroase. Specialiștii recomandă produsele Tommy Hilfiger care sunt disponibile într-o gamă foarte variată de modele, culori, și materiale. Chiar dacă nu este natural precum bumbacul, fleece este foarte pufos, moale la atingere și oferă o senzație intensă de relaxare.

 

 

  • Alege locul ideal pentru bradul de Crăciun

 

Bradul de Crăciun nu poate lipsi din casă, dar locul unde este amplasat trebuie să fie ales cu grijă pentru a pune în valoare celelalte elemente decorative. Un colț din cameră este perfect pentru brad pentru că va avea multă lumină de la geamul din partea opusă. Numărul de globuri și ghirlande trebuie să fie moderat pentru a se evidenția culoarea verde a bradului. Supraîncărcarea lui ar fi inestetică, și cel mai important e că acesta să facă parte din cameră, nu să acapareze toată atenția. Chiar dacă bradul natural este simbolul internațional al Crăciunului, având până și un colind dedicat, optează pentru unul artificial. Astfel vei face o investiție foarte bună pentru că acesta poate fi utilizat și anul următor, iar totodată, vei fi eco.

 

 

  • Decorează cu lumini întreaga locuință

 

Pentru a păstra atmosfera de Crăciun în toată casa, nu trebuie să uiți să decorezi holul și celelalte camere. Poți monta o instalație luminoasă, care să străbată tot coridorul, iar atmosfera de poveste va fi garantată.

 

Dacă ții cont de aceste sfaturi, toți cei care te vor vizita vor fi impresionați de stilul decorativ al casei tale și vor simți alături de tine magia Crăciunului. Pentru o seară minunată de Ajun, poți invita prietenii apropiați și rudele să serviți un pahar de vin fiert, să mâncați turtă dulce și să vizionați împreună un film de Crăciun.

 

sursa foto: unsplash.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.