fbpx

Sunteți pasionați de natură? Iată 4 idei pentru o nuntă verde

de

În ultimii ani, accentul s-a pus pe comuniunea cu natura și protejarea ei. Dacă sunteți un cuplu care prețuiți natura atunci acest lucru ar trebui să se reflecte în nunta voastră. Deși planificare nunții poate părea un stres, mai ales dacă doriți să-i mulțumiți pe invitați, nu uitați că ar trebui să reflecte personalitatea voastră, o parte din drumul pe care vreți să-l faceți împreună. Din fericire, sunt o multitudine de variante pentru a îmbina pasiunea voastră pentru natură cu eleganța.

 

Iată 4 elemente care să nu lipsească dacă doriți o nuntă plină cu elemente din natură

 

Elemente din natură se pot împleti foarte ușor în nunta voastră pentru a crea o atmosferă frumoasă și elegantă. Ingredientul principal este culoarea verde, care merge armonios cu florile și alte articole naturale care să ducă la gândul de natură.

 

  1. Aranjamentele florale

Pe fiecare masă a nuntașilor se regăsesc de obicei diferite aranjamente florale. Puteți să organizați sau să faceți voi aranjamente florale diferite pentru fiecare masă pentru a ilustra diferite categorii de flori din diferite spații geografice, astfel că se pot delimita, respectiv, intitula mesele în funcție de aceste spații geografice. Puteți să adăugați cartonașe cu caracteristicile sau proprietăților florilor respective sau cu unele exemplare de plante care nu se mai găsesc.

  1. Mărturiile de nuntă

De cele mai multe ori mărturiile conțin prăjituri și o sticlă de băutură alcoolică. O variantă care să îmbine dragostea pentru natură ar fi să oferiți mărturii plante suculente, iar pe site-ul Greenarium.ro găsiți diverse variante de astfel de mărturii elegante pentru nunta voastră, astfel puteți să oferiți un strop de natură. Un alt avantaj al oferirii unor mărturii plante suculente este faptul că oaspeții voștri vor avea o amintire de la nunta voastră și se vor gândi la voi pentru mai mulți ani.

  1. Cadre de natura

În sala de nunți puteți organiza mai multe cadre naturale unde se pot face poze. Acestea pot fi de mai multe feluri, fie din flori naturale, fie din arbori sau mușchi. Puteți să vă jucați cu astfel de aranjamente și să combinați mai multe variante de flori. O idee ar fi să aveți un perete organizat cu flori care cad și cu mușchi, eventual cu un sistem audio pe fundal pentru a se auzi apa care curge. Se poate folosi inclusiv o mică arcadă de flori pe sub care să treceți în momentul în care intrați ca soți și soție în sala de nuntă.

  1. Sculpturi sub formă de piscuri de munte

În diferite colțuri din sală puteți să aveți diferite sculpturi fie din gheață, fie din lemn care să semene cu diferite piscuri de munte. O variantă mai ieftină ar fi un decor din baloane care să semene cu un munte. Dacă vi se permite, puteți chiar să aduceți un aranjament cu copăcei și frunze pentru a crea o mică imagine de pădure.

 

În concluzie, puteți marca acest eveniment special, nunta voastră, cu diferite elemente naturale pentru a crea o imagine de vis, dar și pentru a integra o parte din personalitatea voastră. În mod evident, pentru unele aranjamente florale ar fi bine să țineți cont și de florile care sunt înflorite în perioada respectivă. Sunt diferite variante creative pentru a crea un colț de natură și de a vă bucura oaspeții astfel încât să țină minte acest eveniment special pentru mult timp.

 

Sursa foto: Pixabay.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.