fbpx

Tanjesti de-o viata dupa sani perfecti? Ii poti avea!

de

Chit ca mizeaza pe sarm, un chip fara cusur sau iscusinta chirurgilor esteticieni, nimic nu se compara cu satisfactia unei femei atunci cand se priveste in oglinda si i se confirma atuurile fizice.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Intotdeauna ramine o mica cicatrice

Cunosc doamne care au decis sa-si faca un lifting pentru ca trebuiau sa depuna marturie intr-un proces si voiau sa arate bine. Mi s-a parut fantastic sa intilnesc oameni care, indiferent ca si-au facut lifting, implant mamar sau orice alta interventie chirurgicala cu caracter cosmetic, au o stare extraordinara de multumire. Cel mai des calca pragul cabinetelor de chirurghie estetica cele care au suferit o viata intreaga din cauza unor proportii imperfecte ale trupului lor si, pentru ele, medicina zilelor noastre ofera solutii numeroase si miraculoase. Pentru un fizic mai frumos, femeile apeleaza de obicei la implanturi mamare. Cele cu gel siliconic lichid nu pun in nici un fel in pericol sanatatea, gelul necurgind in cazul spargerii implanturilor. Implanturile cu silicon despre care se discuta ca n-ar fi sanatoase, pentru ca, in cazul unui accident, substanta folosita nu se resoarbe si pleaca prin organism, au fost scoase de pe piata si nu se mai fabrica.
O alta varianta sint implanturile cu ser fiziologic, care au invelis siliconic, de asemenea, inert pentru organism. In schimb, ca aspect al tesutului, mai ales palpatoriu, aceste implanturi se simt ca niste pungute cu apa, adica putin diferit de un sin natural, chiar daca sint introduse submuscular. Daca sint inserate periombilical, se poate folosi metoda laparoscopica, pentru ca acest gen de implant permite rularea pungii printr-o gaura mica pina la locul ei si apoi umpluta cu ser fiziologic. Exista patru cai de aport: in santul submamar, in jurul areolei mamare, prin axila sau periombilical, iar dimensiunea inciziilor variaza: pentru cele cu ser fiziologic incizia e de aproximativ 3 cm, pe cind cele cu gel siliconic necesita o taietura de 5-6 cm. Trebuie sa luati in considerare faptul ca intotdeauna ramine o cicatrice, indiferent pe ce cale se introduce implantul, dar ea poate fi mai mult sau mai putin vizibila, in functie de locul inciziei. Cele din santul submamar se ascund in pliul dat de glanda mamara, cele din jurul areolei sint greu de detectat datorita diferentei de culoare dintre areola si tegument. Implanturile din axila nu prea se vad caci sint ascunse in axila, iar cele periombilicale, la fel, sint insesizabile pentru ca sint introduse prin ombilic. Cicatrizarea poate fi ascunsa de anumite cute sau pliuri date de procesul de imbatrinire, dar s-o faci sa dispara definitiv este imposibil.

Credit pentru implant

Un factor ce induce oarecare teama este durerea postoperatorie. Ea exista si modul cum e suportata depinde de la persoana la persoana si, bineinteles, de marimea implantului: cu cit toracele este mai mic si se doreste un implant mai mare, cu atit durerea este mai mare. Adesea se pun mai intii implanturi de 350g si, dupa o vreme, cele de 500g, dar trebuie luat in seama ca pe un torace mic, un implant de 500g este totusi o interventie mai agresiva. Noi recomandam ce este estetic si proportional cu restul trupului, decizia finala raminind sa fie luata de clienta.
Un alt disconfort postoperatoriu il reprezinta senzatia de apasare toracica, poti simti ca nu ai suficient aer, dar atit pentru durere, care nu dureaza mai mult de trei zile, cit si pentru aceasta senzatie neplacuta, se pot prescrie medicamente. E indicat sa se poarte un corset timp de 6 – 8 saptamini dupa interventia chirurgicala, pentru ca tesuturile sa se vindece complet si permanent, si un sutien care ajuta la sustinerea glandei mamare.
Daca implantul nu da complicatii de genul contractiei capsulare, poate ramine acolo toata viata, organismul isi face un fel de invelis in jurul lui si ajung sa se ignore reciproc. Singura problema ce poate aparea de-a lungul anilor este de natura estetica, glanda mamara imbatrineste si, imbatrinind, incepe sa cada, iar implantul ramine cam in aceeasi pozitie, acest lucru dind nastere unui dezechilibru intre pozitia implantului si cea a glandei mamare. De aceea este recomandat sa fie schimbat la un anumit interval de timp, 10 – 15 ani. Se scoate, se schimba cu un implant mai mare sau de aceeasi dimensiune, dar in acelasi timp se face o repozitionare a glandei mamare sau o simpla ascensionare a ei.
S-a ajuns, in sfirsit, ca si in Romania, patura medie sa isi poata permite o operatie de marire a sinilor, situatia schimbindu-se fata de acum 10 ani, cind suma de 2.000 – 2.500 de euro sau 3.000 de euro, pentru cele mai scumpe, era prea mare. Acum chiar si bancile au luat in considerare nevoile si dorintele clientilor si au nascocit, toate, credite pentru interventii chirurgicale.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Categorii:
Moda

Comentarii

 • ORIGINAL IN ROMANIA MASAJ WIETNAMEZ LA DOMICILIUL CLIENTULUI/E IN BUCURESTI SI ILFOV
  -masaj wietnamez promotie pt prima sedinta 30/
  -servicii terapeutice pentru scolioze,lordoze,cifoze,avc,recuperare sportivi,deviatii ale coloanei,
  paraplegii,recuperare motorie post-operatorie,recuperare dupa fracturi,terapii ocupationale,terapii
  antistress,imobilizare dupa entorse 1 si 2,cataplasme locale antinflamatoare.
  -masaj de relaxare
  -drenaj limfatic
  -presopunctura
  -masaj traditional wietnamez(cu bete)
  -program exercitii pentru coloana
  -deblocare neuro-musculara
  -reflexoterapie
  -thay masaj
  -masaj sportivi
  -hot stones masaj
  -masaj anticelulitic
  -masaj soft antistress
  -masaj terapeutic
  -tratamente corporale(peeling si gomage)
  TEL.0723204263,0756417402
  detalii pe http://www.masajmedical.ro

  nicu1977 aprilie 20, 2011 4:23 pm Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.