fbpx

Trucuri Despre Cum să Alegi Rochia de Seară Perfectă Pentru Silueta Ta

de

Cea mai frumoasă rochie de seară este ca un machiaj perfect. Trebuie să te pună cel mai bine în valoare. Dar, este și cea care trebuie să răspundă așteptărilor tale.

 

O invitație la nuntă, la o ceremonie sau la cel mai frumos eveniment și deja te vezi îmbrăcată cu o rochie de seară perfectă sau cu cele mai frumoase modele de rochii de seară lungi. Dar, atunci când vine momentul să faci o alegere, cu siguranță că te simți puțin pierdută în multitudinea de variante.

 

Rochie scurtă sau lungă, ce stil sau ce culoare? Dacă ești în căutarea unei rochii de seară perfecte, iată un mic ghid care s-ar putea să fie util.

Alege rochie de seară în funcție de eveniment

Pentru a te simți total în largul tău, va trebui să alegi o rochie de seară care să fie în concordanță cu evenimentul la care participi.

 

Dacă mergi la o nuntă, va trebui să alegi o rochie mai scurtă sau mai lungă, singura condiție fiind să renunți la alb care este rezervat doar mireselor.

 

În cazul unei seri mai șic sau mai mondene, va trebui să alegi rochiile de seară lungi, mai sobre și mai elegante, care pot deveni cei mai buni parteneeri ai tăi. Versiunea mai lungă te va ajuta să fii cea mai șic și cea mai elegantă și îți va pune cel mai bine silueta în valoare.

 

Dacă vrei să fii mai sexy, alege un model tip bustieră care va avea un efect deosebit. Pentru un stil foarte șic și în tendințe rochia dreaptă cu mânecile scurte este o excelentă alegere.

 

Alege stilul rochiei de seară

Știai că există o mulțime de stiluri pentru rochia de seară? Există rochii de seară cu spatele gol, cu bretele, fără bretele, cu un model empire sau cu o croială tip prințesă, rochii de cocktail, rochii cu volănașe sau chiar bijuterii. Poți alege oricare din aceste variante, în funcție de preferințe și de eveniment.

 

Respectă un buget

Prețul unei rochii de seară poate varia în funcție de detaliile acesteia, de material, dar și de colecția din care face parte. Trebuie să ai în minte o anumită sumă pe care vrei să o dai pe rochie de seară, înainte de a începe căutarea rochiei perfecte.

 

Alege așa cum trebuie și culorile sale

Culorile au puterea de a ameliora aparența noastră generală, dar pot să aibă și un efect contrar. Nu uita să ții cont de culorile care merg cu tenul tău atunci când alegi o rochie de seară. Cu siguranță că preferi o rochie care să îți pună ochii în valoare sau tenul, nu una care să te facă să pari palidă.

 

Poți alege nuanțe mai neutre 

Nuanțele de pastel, neutre sau cele mai pământii sunt în general considerate mai clasice. Indiferent de ocazie, bejul, albul, piersica, negrul sau albastrul închis nu se vor demoda niciodată. Fie că este vorba despre o nuntă, un cocktail sau o seară black tie, poți alege aceste nuanțe.

 

Culorile mai vii și mai îndrăznețe precum rozul fuchsia, galbenul, albastrul, chiar și verdele pot fi purtate cu precădere pe timp de vară.

 

Rochiile de seară trebuie să se aleagă și în funcție de morfologie

Sunt cele care trebuie să fie adaptate morfolgiei pentru a accentua calitățile și pentru a ascunde defectele.  Astfel că, dacă ai talia marcată, alege o rochie tip furou, dacă ești mai înaltă poți alege o rochie mai lungă, în timp ce femeile mai scunde pot alege modelele de rochii mai scurte.

 

Dacă ai umerii mai lați și o siluetă mai atletică poți alege un model de rochie mai dreaptă și mulată.

 

Cele care au un bust generos și vor să îl accentueze, pot alege  rochii cu un decolteu mai adânc sau cele cu un guler în V, cu forme mai rotunde sau cele cu un decolteu cache-coeur. Dacă ai posteriorul mai pronunțat, alege rochiile care să pună accentul în partea din față a corpului pentru a contrabalansa totul.

 

Alege materialul potrivit 

Trebuie să alegi și un material adaptat structurii și mărimii tale. Dacă ești slabă, un material precum spandexul, foarte mulat, te va face să pari și mai slabă. În partea opusă, pentru fetele care sunt mai corpolente, nu sunt recomandate materiale precum tulle-ul.

 

Alege accesoriile potrivite

Cel mai bine ar fi ca rochiile tale de seară să aibă un minim de accesorii și de perle. Simplitatea este însă de preferat. Simplitatea este atemporală. Evită astfel rochiile de seară ornate cu paiete sau cu bijuterii.

 

Așadar, o rochie de seară trebuie să fie elegantă, din materiale de calitate și culori mai sobre, dar trebuie să se potrivească și imaginii sau personalității tale.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.