fbpx

Aromele la care vreți să reveniți

de

Aroma este un element subtil, dar important în senzația de confort. Vestea bună este că puteți să o alegeți, să o schimbați în funcție de starea de spirit și de dorințele dumneavoastră. Vom vorbi despre alegerea aromei și a lumânărilor aromatizante pentru casă.

Cum alegem odorizantul de casă

Odorizantele de cameră sunt diverse. Acestea pot fi lumânări aromatizante, păstăi de ierburi uscate, lămpi aromatizante sau odorizante de aer. Puteți alege oricare din cele enumerate.

Lumânările aromatizante nu doar maschează mirosurile neplăcute și reîmprospătează camera, dar și servesc ca elemente de decor. Lumânările mari clasice Yankee Candle și lumânările Milkhouse Candle Co. în forma unui butoiaș de cremă vor crea o atmosferă de eleganță și romantism în orice cameră. Nici măcar nu e nevoie să fie aprinse — au o aromă atât de intensă, încât e suficient să puneți lumânarea pe raft și să savurați aroma ei.



Tendința din acest an o reprezintă lumânările aromatizante de diferite forme. Brand-ul PyroPet a lansat o colecție de lumânări pentru iubitorii de pisici. Pe măsură ce lumânarea se topește, scheletul pisicii care arde va apărea treptat. Potrivit pentru seri tematice în stilul de groază.

Carcasa metalică care rămâne după arderea lumânării este un accesoriu unic pentru un interior modern.

Casa e acolo unde ești tu

Aroma placută nu e doar pentru salon sau dormitor, o puteți avea și în automobil.

De exemplu, faimosul brand italian Millefiori Milano lansează o colecție de difuzoare speciale pentru automobile. Un mic accesoriu este amplasat pe orificiile de aerisire din bord, folosind o clemă universală. Activat de o rafală de aer, difuzorul eliberează și distribuie aroma în interiorul automobilului.

Aromele picante și lemnoase din colecția de odorizante de aer pentru automobile vor oferi un sentiment de confort în orice călătorie.

Dacă urmează să aveți o călătorie mai lungă, puteți lua o mică lumânare aromatizantă în hotelul unde veți sta. Aceasta vă va aminti de cei dragi, va crea un sentiment de calm și confort de casă.

La ce să fii atent

Aroma e calea cea mai scurtă spre amintiri. Alegând o aromă, puteți da viață amintirilor din copilărie, sau momentelor fericite împreună cu familia, sau unei călătorii trecute. Poate fi aroma de coacăze proaspete de la casa bunicului sau aroma de condimente orientale găsite pe piața marocană în timpul vacanței.

Orice aromă ce aduce amintiri plăcute poate fi o aromă potrivită pentru casă. Nu e minciună că experții în domeniu recomandă evitarea aromelor tulburătoare – cu note intense de mentol și citrice. Ele stimulează o activitate excesivă, deci sunt mai binevenite pentru oficiu sau sala de sport.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.