fbpx

Paula Seling a cazut in genunchi cand a aflat ca a castigat, alaturi de Ovi, preselectia nationala Eurovision 2014

de

Piesa Miracle, interpretata de Paula Seling & Ovi, s-a calificat în Finala Eurovision România 2014, primind 12 puncte de la juriu si 10 de la public. Cei doi cantareti sunt primii artisti calificati pentru a doua oara in faza internationala a concursului. Evenimentul a fost transmis pe 1 martie pe TVR1, TVR HD si TVR International, in direct de la Brasov. Muzica piesei castigatoare este compusa de Ovidiu Jacobsen, Philip Halloun si Beyond51.
In momentul in care a aflat ca a castigat, Paula Seling a cazut in genunchi.

Spectacolul a fost prezentat de o frumoasa – si necunoscuta sibianca – ce si-a declarat emotiile in repetate randuri, iar, in final, s-a scuzat: “Am facut o mie de gafe, dar imi pasa atat de putin, pentru ca stiu ca pe voi v-am cucerit!”
Un moment care a facut intreaga sala sa scoata un tipat de groaza a fost cel in care membra juriului, Alexandra Cepraga, a cazut de pe scena inalta de aproape doi metri. Alexandra Cepraga a fost scoasa din teatru, dupa incheierea spectacolului, pe targa, in convulsii.

Dupa incheierea concursului, TVR a remis un comunicat in care a precizat ca Alexandra Cepraga “a avut un mic accident la urcarea pe scena, dar din fericire fara urmari”. Majoritatea celor prezenti in sala au declarat, insa, ca a fost un moment de groaza, care i-a speriat pe toti cei prezenti, ca Alexandra Cepraga a plans, acuzand mari dureri, in fata tuturor, iar apoi a fost scoasa pe targa si dusa la spital, intr-o stare foarte proasta, agitata, cu convulsii, plangand in continuare.

***
Concursul Eurovision 2014 se va desfasura, in 2014, la Copenhaga, in 6, 8 si 10 mai. Paula si Ovi vor concura in cea de-a doua semifinala a concursului, pe data de 8 mai, alaturi de Norvegia, Israel, Georgia, Austria, Lituania, Polonia, Malta, Macedonia, Finlanda, Irlanda, Slovenia, Belarus, Grecia si Elvetia.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.