fbpx

Cine va prezenta finala Eurovision Romania?

de

O frumoasa sibianca va fi gazda spectacolului de lansare a grilelor de primavara la TVR, care include finala nationala Eurovision Romania 2014.

In grila de primavara a TVR 1, Nicolle Stanese, cea care a fost aleasa ca prezentatoare a finalei Eurovision 2014 Romania, va prezenta o emisiune saptamanala de reportaj.
Nicolle Stanese se alatura in acest an echipei Eurovision de la TVR. Frumoasa prezentatoare sibianca va fi, pe 1 martie, la Brasov, gazda spectacolului de lansare a grilelor de primavara la TVR, care include finala nationala Eurovision Romania 2014. Din martie, Nicolle va prezenta o emisiune saptamanala de reportaj la TVR 1.

Este cunoscuta telespectatorilor sibieni, dar si celor din intreaga tara, pe care i-a cucerit cu zambetul si naturaletea ei. Nicolle are 23 de ani si lucreaza in televiziune de la varsta de 16 ani. A prezentat divertisment la Antena 1, atat la Sibiu, cat si la Bucuresti, s-a implicat in campanii umanitare, a fost host al unor evenimente. Timp de doi ani a prezentat programul matinal al postului Prime TV din Republica Moldova. Din 2013, Nicolle Stanese este mama unei fetite, Ana Victoria.

„Am luat foarte putin in calcul posibilitatea de a ma intoarce la o televiziune nationala, pentru ca am incercat sa ma feresc de ceea ce are ca rezultat final obtinerea de audienta facila. Dar am acceptat cu mare incredere sa ma alatur TVR, unde sunt convinsa ca pot face lucruri de care atat eu, cat si oamenii care ma apreciaza sa fim mandri. Concursul Eurovision este unul dintre cele mai urmarite programe, iar pentru un prezentator este o onoare sa faca parte macar o data-n viata din acest proiect”, spune Nicolle Stanese.

Pe langa proiectele din televiziune, noua membra a familiei TVR a fost si ambasadorul Fundatiei Edelweiss pentru dezvoltarea Republicii Moldova, iar in prezent este membru Crucea Rosie si Baby Care.

Stefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Craciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Paula si Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA si The Zuralia Orchestra sunt cei pe care ii vom vedea pe scena Teatrului Sica Alexandrescu din Brasov, la finala nationala a concursului Eurovision 2014. Lista completa a celor 12 melodii finaliste se gaseste pe www.tvr.ro sau pe eurovision.tvr.ro. Dintre cele 12 melodii calificate, telespectatorii impreuna cu juriul de specialisti vor alege, in prima zi a primaverii, cantecul care ne va reprezenta in acest an la finala internationala a concursului, in Copenhaga. Selectia nationala este organizata de TVR, in colaborare cu Primaria Municipiului Brasov, Regia Publica Locala a Padurilor Kronstadt si Teatrul Sica Alexandrescu. Spectacolul se va desfasura la Brasov, pe scena Teatrului Sica Alexandrescu recent renovat si va fi transmis in direct de la ora 20.30, la TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.