fbpx

“Matthias et Maxime” te invită să vii cu perechea la cinema de Valentine’s Day

de

Unde să petreci mai bine Ziua Îndrăgostiților decât la cinema, alături de persoana pe care o îndrăgești?

Vino pe 14 februarie de la ora 18:00, la Cinema Elvire Popesco, de la ora 20:00, la Cinema Union în București și de la 21:00 la Cinema ARTA Cluj-Napoca și, la achiziționarea unui bilet, îl primești pe al doilea gratis (promoția este valabilă pentru primele 20 de persoane care se prezintă la casieriile cinematografelor).

De ce e filmul potrivit de văzut alături de persoane dragi? Pentru că este un film despre prietenie, iubire, maturizare și acceptare, despre a-ți găsi locul în lume și a fi împăcat cu acest lucru și nu în ultimul rând, pentru că regizorul filmului a realizat filmul dintr-o perspectivă aparte. Vorbind despre comparația posibilă dintre importanța prieteniei și a iubirii, regizorul Xavier Dolan a declarat:

“Prietenia a fost întotdeauna foarte importantă, esențială chiar! Nu cred că am fost vreodată în situația în care a trebuit să le compar importanța sau să aleg una în favoarea celeilalte. Așa că nu aș spune că prietenia e mai importantă decât dragostea. Dar în multe feluri, o depășește, cu stabilitatea, loialitatea, dorința și simplitatea sa. Prietenia îmi dă o stabilitate, mă face să mă simt în siguranță. Cariera a fost o prioritate pentru mine când aveam douăzeci de ani și mi-a fost din ce în ce mai greu să fiu în relații unde această carieră nu era o sursă de neînțelegeri. Să fii înțeles e crucial, iar prietenii fac asta. Cei care nu o fac nu sunt prieteni și nu au fost niciodată. Așa că prietenia câștigă până acum. Asta nu înseamnă că nu sunt deschis în fața dragostei. Și nu înseamnă că nu o aștept.”

De asemenea,  în București, Voodoo Films și Cinema Muzeul Țăranului au pregătit o promoție specială pentru prietenii apropiați care vor să meargă în gașcă la film. Pentru grupurile de trei persoane, prețul biletului la Matthias & Maxime este redus la 8 lei, promoția fiind valabilă doar la casieria cinematografului.
Matthias & Maxime poate fi văzut în București, Iași, Cluj Napoca, Vaslui, Sfântu Gheorghe, Brașov, TârguMureș, Sibiu, Timișoara, Slobozia.
Partener: Ambasada Canadei în România. Partener Media Principal: Radio Guerrilla. Parteneri Media: Radio România Cultural, ELLE, Zile și Nopți, Librăriile Cărturești, Librăriile Humanitas, filme-cărți.ro, IQads, SMARK, The Institute, Banchiza Urbană. Rating: N15

Trailer: http://bit.ly/2FU3waz
Facebook: https://bit.ly/2GrnpH6
Instagram: https://goo.gl/RqFEpF
Website: https://voodoofilms.ro/

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.