fbpx

Ce poți să faci pentru a avea o relație bună cu copilul tău? Sfaturile unui instructor de parenting

de

Ce poți să faci pentru a avea o relație bună cu copilul tău? Vino sâmbătă, 20 octombrie la Sun Plaza ca să afli răspunsul la această întrebare. Poți să vorbești față în față cu Otilia Mantelers care este instructor de parenting.

După seminarul susținut săptămâna trecută de avocatul Dan Cristea, care ne-a învățat cum să ne îmbunătățim discursul public, în această săptămână vei avea ocazia să o întâlnești pe Otilia Mantelers. ”Pe 20 octombrie voi fi la Sun Plaza unde îmi doresc să întâlnesc cât mai mulți părinți și să avem o conversație despre: care sunt ingredientele unui relații parentale bune, ce putem face concret pentru a avea o relație bună cu copilul nostru și pentru a avea copii cu încredere în sine”.

Otilia Mantelers este instructor de parenting și blogger. A studiat puterea terapeutică a jocului cu Lawrence J. Cohen, reputat doctor în psihologie, creatorul Playful Parenting și cel mai apreciat specialist în domeniu din lume. Așa a ajuns să integreze jocul și joaca în activitatea ei. Este susținătoarea și promotoarea metodei Parenting by Connection, cu care s-a familiarizat în cadrul unui program intens de formare inițiat de organizația Hand in Hand Parenting din SUA. Pe aceste teme, organizează de câțiva ani cursuri pentru părinți și conferințe cu invitați internaționali. Otilia are trei copii, Yuri, Anna și Kimmy.

Pe 20 octombrie, Otilia Mantelers ne vorbește despre cele mai bune metode ca să creștem copii cu iubire și încredere în sine. ”Ingredientul principal în relația parentală este, din punctul meu de vedere, înțelegerea părintelui că acesta trebuie să se cunoască pe sine pentru a putea fi prezent cu copilul său. Apoi, este important ca focusul părintelui să fie nu pe repararea copilului, ci pe acceptarea acestuia așa cum este el în acest moment. Desigur că orice părinte vrea să își ajute copilul să aibă o viață mai bună, însă acest ajutor e nevoie să vină dintr-un loc al acceptării și înțelegerii copilului, și nu dintr-un loc al fricii sau disperării că nu suntem părinți buni, sau că am eșuat, iar copilul nostru nu funcționează”, spune Otilia Mantelers.

Seminarul va fi de 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, în fața restaurantului Marty. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Seminarul va fi transmis live pe Facebook.

Mai multe detalii pe Facebook și website.

Dacă te înscrii la seminar, te rugăm să ajungi cu 10-15 minute înainte de ora începerii seminarului (11.00), pentru a te putea înregistra.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.