Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas isi vor reinnoi juramintele de credinta pe Insula Bermuda

de

Actorii Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas isi vor reinnoi juramintele de credinta in cadrul unei ceremonii intime si private ce va fi organizata pe Insula Bermuda.

Actorul american, in varsta de 68 de ani, si sotia lui galeza – care s-a internat in 2011 intr-o clinica specializata, dupa ce a fost diagnosticata cu tulburare bipolara, agravata de lupta pe care sotul ei a dus-o cu cancerul – au decis sa lase in urma problemele din ultimii ani si sa mearga intr-o vacanta in Insula Bermuda, unde isi vor reinnoi juramintele de credinta, informeaza femalefirst.
“Vor sa lase in spate acesti ultimi ani dificili. Vor organiza o ceremonie privata in Bermuda”, a declarat o sursa citata de publicatia Daily Star.
Catherine Zeta-Jones spune ca va profita de aceasta ocazie pentru a invita la ceremonie toate rudele ei din Tara Galilor, de care spune ca ii este foarte dor, pentru ca nu le-a mai vazut de multa vreme, de cand s-a mutat in Statele Unite.
Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones s-au casatorit in noiembrie 2000 si au impreuna doi copii – Dylan, nascut in august 2000, si Carys, nascuta in aprilie 2003. (MEDIAFAX)

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *