fbpx

Cum ferim baia de bacterii? Cinci trucuri pentru o încăpere complet igienizată

de

Petrecem timp acasă mai mult ca de obicei. De aceea, toaleta este spațiul din locuințe mai predispus ca oricând mirosurilor neplăcute și bacteriilor. În acest caz, odorizantul WC trebuie să fie mai eficient ca niciodată, în dublu sens: să curețe și dezinfecteze, dar și să împrăștie parfum timp cât mai îndelungat.

De asemenea, mirosul trebuie să persiste cât mai mult timp pentru că, în acest mod economisim produs și, implicit, bani.

În spațiul mic și umed al unei băi, mirosurile pot deveni rapid o problemă – mai ales dacă toaleta este frecventată de mai multe persoane. Nu este un secret faptul că băile sunt unele dintre cele mai predispuse încăperi din casă pentru mirosurile neplăcute. Așa că, pe lângă curățarea frecventă, este important să luăm măsuri proactive pentru a ține la distanță cauzele ce provoacă și întrețin acest lucru.

Iată câteva metode la care putem apela:

1) Împrospătează permanent aerul

După un duș cu aburi, este important să lăsați să circule aerul proaspăt. Indiferent dacă pornim un ventilator, deschidem o fereastră sau lăsăm ușa de la baie deschisă, acest lucru va ajuta în două moduri: se împrospătează aerul și se risipește umezeala care favorizează apariția mucegaiului.

În același timp, se recomandă menținerea ferestrei băii deschise pentru câteva ore în fiecare zi. Făcând acest lucru, încăperea va fi mereu proaspătă datorită schimbului de aer dintre cel aflat în locuință și cel din exteriorul acesteia. 

2) Așază plante în baie

Plantele și florile în ghiveci nu sunt doar pentru aspect, ci reprezintă adevărate purificatoare naturale ale aerului. Pe lângă sentimentul de apropiere de natură, acestea au capacitatea de a filtra impuritățile din aer. Așadar, dacă încă nu ai așezat nicio plantă în acest spațiu, este timpul să iei în considerare acest aspect. Însă, ai grijă să alegi una care să se poată adapta acestui mediu!

3) Curăță permanent țesăturile

În mediul umed al băii, este ușor ca materialele aflate în acest spațiu să capete un miros neplăcut. Când vorbim de țesături ne referim la prosoape, covoare, dar și la perdeaua de duș. Astfel, este recomandat ca cel puțin o dată pe săptămână acestea să fie igienizate și dezinfectate pentru e evita apariția microorganismelor dăunătoare pentru sănătatea noastră și a familiei, dar și a celor ce cauzează mirosurile neplăcute și favorizează apariția mucegaiului.

4) Cum alegem odorizantul de wc?

Dincolo de curățenia care trebuie să fie o rutină, odorizantele pentru toaletă de calitate superioară sunt eficiente în neutralizarea mirosurilor neplăcute, dar și în dezinfectarea vasului de toaletă. De asemenea, este bine să iei în calcul varianta de a utiliza un odorizant de toaletă ecologic care respectă limitele COV din SUA și Europa.

Pe piață există atât de multe variante încât, de multe ori, suntem puși în situația de a nu ști ce să alegem. Întrebarea este: după ce criterii trebuie să se facă selecția celui mai bun odorizant pentru wc? În primul rând, odorizantele pentru toaletă trebuie să aibă un miros persistent, dar plăcut. Nu trebuie să irite căile respiratorii, pentru ca cei dragi ție să fie în siguranță. În al doilea rând, odorizantele pentru wc trebuie să aibă capacitatea de a împrăștia parfum în ambient, în mod constant, și acesta să persiste cât mai mult timp.

Un exemplu de odorizante de wc de calitate superioară sunt cele de la Casa Parfumurilor. Acestea au capacitatea de a împrospăta continuu timp de 30 de zile aerul, datorită designului transparent și revoluționar, cât și a calității superioare a parfumului cu care sunt impregnate. De asemenea, acestea nu poluează apa, deoarece nu se dizolvă în vasul de toaletă. Acesta este avantajul major pe care îl au față de majoritatea produselor aflate pe piață.

5) Unde găsim odorizante de toaletă de calitate superioară?

Pentru că baia este locul în care ne relaxăm, mirosul din încăpere este mai important decât ne-am putea gândi. De aceea, trebuie să alegem în cunoștință de cauză parfumul pe care dorim să îl simțim în momentul în care pășim în această încăpere.

Printre cele mai comune mirosuri existente pe piață se numără ocean breeze, pin sau măr.  Casa Parfumurilor pune la dispoziție arome mai exotice, care sunt create prin îmbinarea armonioasă a parfumurilor dintre cele mai plăcute. Ce zici de kiwi și grapefruit,  mango sau pepene și castravete? Acestea sunt doar câteva dintre combinațiile de arome disponibile.

În același timp, pe lângă miros, este important ca odorizantul de toaletă să aibă capacitatea de a dezinfecta și curăța eficient vasul de toaletă. Odorizantele de WC Remind Air Curve de la Casa Parfumurilor igienizează și împrospătează aerul timp de 30 de zile și conține cu 35% mai mult parfum decât odorizantele existente pe piață. Prin urmare, te bucuri de calitate superioară la un preț corect. Mai mult, acest odorizant este versatil și are un indicator al datei la care trebuie înlocuit: astfel vei ști exact când trebuie să îl schimbi.

Dacă te întrebi de unde poți comanda aceste odorizante de wc, produsele sunt disponibile pe site-ul: www.fre-pro.ro.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.