20 de copii au filmat un promo special de Craciun la ProTv International

de

Cele mai frumoase sarbatori sunt cele petrecute alaturi de cei dragi, in jurul bradului, rememorand amintiri din copilarie si asteptandu-l pe Mos Craciun. Asa ca ProTv International isi pune anume hainele de sarbatoare si pregateste multe cadouri celor aflati departe de casa.
Aceasta iarna va aduce programe pe gustul tuturor si o grila cu multe surprize ce va debuta cu un promo special realizat acum, in prag de Craciun.

20 de copii s-au adunat in jurul bradului si le spun romanilor de pretutindeni prin zambetele si incantarea cu care asteapta venirea lui Mos Craciun: de sarbatori retraieste magia copilariei la ProTv International.
Filmarea, care a durat mai bine de 3 ore, a trasnformat platoul intr-un loc cu adevarat de suflet, iar copiii au impodobit bradul si au insufletit atmosfera cu chiotele si jocurile lor.

Telespectatorii se vor putea bucura inca din aceasta saptamana de imaginile de sarbatoare, urmand ca de Craciun sa se relaxeze in compania Loredanei, a lui Stefan Banica care vin cu cate un concert special, cu editii speciale ale emisiunilor De Suflet si Weekend cu Monica Dascalu si cu multe alte surprize, toate in luna decembrie, la ProTv International.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *