fbpx

Lavinia Pintea Tatomir, marturisiri despre dragoste in Tango – Marea Dragoste de septembrie

de

Au trecut sase ani de cand actorul Adrian Pintea nu mai este printre noi. Sase ani de dor, lacrimi si regasiri pentru vaduva lui, tanara si delicata Lavinia Pintea Tatomir. Intre timp, Lavinia si-a luat doctoratul in medicina, este medic rezident psihiatru si a inceput sa scrie o carte care sa cuprinda in ea povestea unei iubiri mai presus de moarte.

Despre toate acestea, a vorbit intr-un interviu captivant, plin de autenticitate, emotie, umor si onestitate, eroina uneia dintre copertele revistei Tango – Marea Dragoste de septembrie, Lavinia Pintea Tatomir, cea care s-a remarcat inca din copilarie pentru capacitatile sale bioenergetice si puterea sa vindecatoare cu totul exceptionala.

Tango – Marea Dragoste: N-ai fost geloasa niciodata?
Lavinia Pintea Tatomir: Adrian nu mi-a oferit niciodata motive pentru a ma indoi de el si de sentimentele lui pentru mine. Dupa el, catolic fiind, fidelitatea era absolut esentiala intr-un cuplu sudat, unit de o dragoste profunda. Mi-a explicat ca este in primul rand vorba despre respectul de sine, oferindu-mi o lectie pretioasa de iubire autentica. Eu, in naivitatea mea copilareasca, mai sufeream, recunosc, cand o privire staruia prea mult asupra lui sau cand o diva fatala, sub diferite pretexte, il mai rapea de langa mine la un eveniment monden. Glumeam, amenintandu-l: „Oricum, mai tanara ca mine, nu gasesti!”. Imi zambea tandru si-mi raspundea: ”Stiu, puiule, accept ca sunt un nenorocit de pedofil, dar si tu esti al naibii de gerontofila!”. Acum, la 6 ani si mai bine dupa moartea lui, cred ca ma caracteriza destul de bine, pentru ca un barbat sub 40 de ani nu-mi spune nimic.
Tango – Marea Dragoste: Dar el a fost vreodata gelos?
Lavinia Pintea Tatomir: El era cumva gelos! Niciodata nu mi-a placut sa filmeze, mi se parea mereu nepotrivit momentul, dar el filma intruna. Si cand eram la Brasov, la concerte, el incuraja filmarea, iar eu ziceam mereu ca ar fi mai bune pozele. Acum, ani mai tarziu, imi dau seama cat de importante erau. Iau fiecare casetuta in parte si o trec pe DVD. Am gasit bucatele din evenimente, filmari cu dialogurile noastre haioase… Era de-un umor savuros, de ardelean autentic. De exemplu, eram la Brasov si beam eu o cafeluta si nu eram atenta ca el filma. El stia foarte bine ca mie nu-mi placea si ma intreba de ce nu sunt atenta la el, poate pentru ca il consider urat si sunt de fapt cu gandul la Nino d’Angelo? Ii spusesem eu candva ca Nino d’Angelo este un barbat bine si, gelos fiind, ma sicana ori de cate ori avea ocazia. Sau ii spuneam ca imi placea sa ma uit la filmele cu Armand Assante, pentru ca e un barbat interesant, si apoi cand era un film cu el, ma striga din cinci in cinci minute, tocmai sa nu-mi priasca filmul. Si eu il rugam sa ma lase sa ma uit si iar apareau dialoguri haioase. El venea, se aseza in cadrul usii si imi spunea: Ce faci, esti bine? Ridica o spranceana asa, ca Assante si, cu o voce asa sarmanta ma intreba: Esti libera diseara? Avea felul acesta nuantat de a jongla cu grimasele si imi atragea atentia asupra defectelor anumitor personaje pe care le admiram, desfiintandu-mi complet mitul lor.

Lavinia Pintea Tatomir implineste astazi, 2 septembrie, 33 de ani. La multi ani!

Incepand de miercuri, 4 septembrie, revista Tango – Marea Dragoste se va gasi la punctele de distributie din intreaga tara.

 

Categorii:
Personalitati

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.