fbpx

Adina Banea – Sex cu patru foi

de
Adina Banea; Foto: Paul Buciuta / Revista Tango - Marea Dragoste

Sex cu patru foi înseamnă lucru simplu. Înseamnă sexul de martie! Înseamnă că ieșim din hibernare puțin câte puțin și că nu mai tratăm sexul înghețați…
Sex cu patru foi înseamnă sex neîngrădit, înseamnă atracţie sexuală în introducere, cu deschidere sexuală în cuprins, cu o culminare apoteotică orgasmică, multiplă, fără explicaţii picurate onomatopeic, în încheiere!
Sună simplu, se-ntâmplă însă destul de complicat.
 Iar asta pentru că sexul cu patru foi nu se găseşte pe toate drumurile! Or, așa credeai?!
Veste bună? Am, da: nu-i rar, atât de rar, precum trifoiul cu patru foi!
În plus, ia uite, alt atu! E interzis prin lege să-l rupi, să tragi după tine într-o doară floarea abia înmugurită.
Trebuie, dacă o afli, să o și îngrijeşti, n-ai încotro. S-o uzi cu apă proaspătă, să-i laşi roua în pace, nicidecum s-o ştergi repejor de pe frunză ca mai apoi s-o întinzi pe faţă conștiincios, sperând întinerire vizibilă după numai două zile tratamentoase. Eu recomand și botox în astfel de cazuri disperate, cu plus de stare psihică bună, total lipsită de stres. Mai recomand totodată stare materială suficientă pentru a-ţi asigura un câtuși de confort, dar, atenție, nu peste medie, totuși, pentru a-ţi asigura doar acea rutină a plictisului! Și, firește, mai trebuie iubire multă și din suflet, nu vreo iubire interesată în statut, indiferent de modul în care definești tu personal statutul.
Sexul cu patru foi mai este rar, în aceeași ordine de idei, și din cauză că nu ai tu răbdare să-l cauţi printre frunzele multe ce-ți dau satisfacţii de o foaie, maxim două, astfel mulțumindu-te cu prea puțin! Hai să fiu indulgentă azi, că tot am eu o stare bunicică de concediu!
Sexul cu o foaie-două nu-l doreşti prea des, păi, firește! Ce să faci cu un sex banal şi tern? Nu-i normal să tinzi la ceva special, la ceva aparte?!?
Există oameni mulţi ce nu acceptă cu ușurință că ceea ce e excitant să devină atât de incitant și la nivel psihic. Nici iarna, dar nici primăvara! Preferă mişcarea mecanică, frecușul îndoielnic…Dar când ai parte de un sex cu patru foi se-ntâmplă că devii așa de neliniştit în simţuri, încât începi să tinzi spre cinci foi, după aceea… nu? Ehh!!
Uite, vezi? Aici deja exagerezi! Cu cinci foi devine dificil să afli sexul! Mai bine caută pe îndelete tu un sex norocos și-ți va fi de ajuns!
Vine primăvara! Și, astfel, dezvelim simțuri și trăiri și senzații uitate-n plapuma groasă, pe care eu deja am lăsat-o în grija moliilor înfometate, fie vorba între noi!
Caută sexul ăsta cu patru foi, te rog eu tare tare mult! Nu mă-ntreba cum, ce, unde ar trebui să simți fabulosul. În luna martie! Acolo îl găsești!
Ghicește tu cum ar fi, cum te-ar gâdilaa, cum, mmm!, te-ar preumbla… plus alte detalii pe care le extindem fiecare în intimitatea lui de primăvară cu rouă multă pe pervaz! Șșștt… Deci?!! Ia zi! Îl simţi? Îl crezi? Îl ştii??! Felicitări! Știu de glumă și eu, da!
La cât mai multe partide de sex mirobolante, cu patru foi descoperite-acum, în luna martie!

Pitch Me by Adina Banea

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Comentarii

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.