fbpx

AFI Cotroceni și Taxify sărbătoresc Ziua internațională a femeii. Curse gratuite de 8 martie.

de

Femeile sunt invitate să aleagă cel mai mare mall din România ca locație de răsfăț pentru ziua lor. Vor fi oferite curse gratuite tuturor femeilor care vin la AFI Cotroceni, pe 8 martie, folosind aplicația Taxify. Oferta este valabilă pentru clienții noi (exclusiv femei), înregistrați pe data de 8 martie.

AFI Cotroceni și Taxify sărbătoresc Ziua Internațională a Femeii printr-un parteneriat în cadrul căruia vor fi oferite curse gratuite, în limita a 20 de lei, tuturor femeilor care aleg ca destinație, în ziua de 8 martie, cel mai mare mall din România. Oferta este valabilă pentru conturile noi, utilizatorii (exclusiv femei) înregistrați în ziua respectivă.

Astfel, fie că se gândesc la o sesiune de shopping, la o masă cu prietenele sau la o ședință de beauty, doamnele și domnișoarele pot beneficia de transport gratuit dacă vin să sărbătorească ziua lor în AFI Cotroceni.

”Pe tot parcursul zilei de 8 martie, cursele către cel mai mare mall din România prin Taxify vor fi gratuite pentru femei. Condiția este ca în aplicația de ride-hailing comanda să fie făcută de pe contul unei doamne sau domnișoare și să aibă ca destinație AFI Cotroceni. Gratuitatea va fi valabilă în limita a 20 de lei, exclusiv pentru utilizatoarele care folosesc aplicația pentru prima dată, folosind codul AFICOTROCENI.”,a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Mai exact, doamnele și domnișoarele trebuie să facă următorii pași:

-să descarce pe telefonul mobil aplicația Taxify din App Store sau Google Play http://txfy.me )

-să activeze funcția de localizare a telefonului (GPS)

– să introducă datele bancare ale cardului

-să deschidă secțiunea Promoții a aplicației și să introducă codul AFICOTROCENI

Datele arată că AFI Cotroceni este destinația preferată de shopping a clienților Taxify.

”Este cadoul pe care îl oferim de Ziua Internațională a Femeii. Am ales colaborarea cu AFI Cotroceni pentru că datele centralizate la finalul anului trecut au indicat că este cea mai populară destinație pentru cumpărături din București, în rândul pasagerilor noștri”, a declarat Andreea Magraon, Marketing Manager Taxify.

Taxify este cea mai mare platformă europeană de ride-hailing, conectând milioane de pasageri și șoferi parteneri din întreaga lume pentru a face călătoriile mai ușoare, mai rapide și mai convenabile.

Înființată de Markus Villig, Taxify s-a lansat în 2013 în Estonia. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede în Europa și Africa, având printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar și pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise.

Taxify are peste 15 milioane de utilizatori înregistrați în peste 25 de țări din lume. www.taxify.eu. Aplicația poate fi instalată gratuit din iOS sau Android.

Despre AFI Cotroceni: Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu exopozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și a iluziilor optice.

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
· · · ·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.