fbpx

Alexandra Dinu, intr-o celebra poveste de dragoste din Italia anilor ‘60

de

Alexandra Dinu marcheaza a noua provocare profesionala, luand castingul pentru a juca rolul principal feminin in filmul artistic “La Farfalla Granata”, inspirat dintr-o celebra poveste de dragoste din Italia anilor 1960.

Alexandra Dinu a filmat timp de 30 de zile, la Torino, avandu-l ca partener de platou pe celebrul actor Alessandro Roja, care a cunoscut succesul odata cu serialul “Romanzo Criminale”.

“Discutiile pentru rolul din aceasta pelicula existau inca din vara lui 2012, iar dupa un casting am fost aleasa s-o joc pe Cristiane, logodnica unui celebru sportiv din Italia anilor 1960, care moare in culmea gloriei, fiind lovit de doua masini in timp ce tranversa strada.

Este un film profund, care spune o poveste de dragoste trista, ceea ce te face sa apreciezi si mai mult fiecare moment trait alaturi de persoana iubita. Filmarile au fost intense, au durat doar 30 de zile, iar programul incepea de la 5 dimineata si dura pana aproape de miezul noptii”, declara Alexandra Dinu.

Pentru Alexandra, filmarile la pelicula “La Farfalla Granata” au fost si un prilej pentru o calatorie in timp, in anii ‘60, de care actrita a fost mereu fascinata.

“Mi-ar fi placut sa traiesc in anii ’60, intocmai ca personajul meu din acest film. Mereu au fost fascinata de acea epoca, de costumele vremii, de coafurile doamnelor, de masinile care erau atunci la moda. Viata era mai simpla, dar mai frumoasa, iar povestile de iubire erau mult mai profunde decat cele pe care le traim astazi”, mai spune Alexandra Dinu.

Filmul “La Farfalla Granada” va avea premiera in acest an, insa pana atunci Alexandra se pregateste pentru premiera serialului “Rosso San Valentino”, al carui turneu de promovare va incepe in luna februarie, cu prilejul Festivalului de la San Remo. Productia “Rosso San Valentino”, a carei prima serie are sase episoade, va avea premiera in luna martie la postul de televiziune Rai 1.

Alexandra Dinu a lansat, recent, si pagina ei oficiala de Facebook, http://www.facebook.com/AlexandraDinuOfficial, care va fi actualizata frecvent cu noutati din viata ei profesionala si personala.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.