fbpx

Arielle Ford – De ce iti doresti un suflet pereche?

de

Probabil Carlos Santana a spus-o cel mai bine: “Totul are un gust mai bun atunci cand il imparti cu sufletul tau pereche.” Fiind o persoana care ii invata pe ceilalti cum sa manifeste sufletul lor pereche si care a fost binecuvantata cu iubirea propriului sau suflet pereche, cred ca a sosit timpul sa evidentiez si beneficiile extraordinare de a trai alaturi de sufletul tau pereche si aceasta pentru a-i incuraja si pe ceilalti. Iubirea dintre doua suflete pereche ii vindeca pe oameni, le alunga singuratatea si le aduce asa de multa fericire!

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cuplurile de suflete pereche au un secret despre care rareori vorbesc: se simt norocosi ca nu mai trebuie sa caute iubirea adevarata, pentru ca o traiesc in fiecare zi. Realizeaza cat sunt de binecuvantati sa-si petreaca zilele fiind imbratisati de cel mai bun prieten, iubit si partener sacru. Si in loc sa se laude sau sa strige de pe acoperisuri, ei isi savureaza in tacere relatia si aduc multumiri, dintr-un loc profund plin de recunostinta, pentru inca o zi de petrecut impreuna.
Cum de stiu aceasta? In timpul celor 15 ani fericiti petrecuti impreuna cu sufletul meu pereche, Brian, am vorbit adesea despre cat de binecuvantati suntem sa fim impreuna si sa experimentam o relatie care ne intrece cele mai extraordinare vise. Am inceput de asemenea cu discretie sa intrebam si alte cupluri de suflete pereche pe care le cunoastem, cum este viata pentru ei. Raspunsurile pe care le-am auzit sunt remarcabil de asemanatoare. In tonuri soptite si discrete, au impartasit cu mine minunile si frumusetea casniciilor lor. De ce ne spuneam aceste lucruri in soapta? Din doua motive: traim veneratia fata de sacralitatea comuniunii noastre si pentru ca, asa cum spune prietenul meu Monte Faber ( co-autor la Calea Sufletului Pereche): “nu este politicos sa te dai mare in fata oamenilor aratandu-le cat de minunata poate fi viata atunci cand o imparti cu sufletul tau pereche.”
Relatiile dintre sufletele pereche pot fi comuniuni convingatoare, intense si pline de iubire, care au o calitate divina in ele. In cadrul lor, se realizeaza o conexiune profunda la nivel de suflet si de asemenea la toate nivelele interactiunii umane. Cuplurile de suflete pereche pe care le-am intalnit aleg sa traiasca cu onestitate, transparenta, iubire profunda, devotiune, deschidere, vulnerabilitate si incredere. Sotul meu, Brian Hilliard, explica lucrul acesta in felul urmator:” Intr-o relatie dintre doua suflete pereche, 1+1 nu fac 2, ci 11. Iubirea generata intr-o astfel de ecuatie este un cadou pentru acel cuplu de suflete pereche si pentru lume in general.”
“Nivelul de incredere dintre sufletele pereche este profund- si fiind capabil sa ai incredere intr-o alta fiinta pe atat de multe nivele, viata insasi devine mult mai usoara. Sufletul tau pereche iti va oglindi atat cele mai frumoase aspecte, cat si umbrele fiintei tale, dandu-ti sansa sa te vindeci”, explica Rev. Laurie Sue Brockway, autoarea cartii “Your Interfaith Wedding”.
De aceea lumea are nevoie ca sufletele pereche sa se gaseasca-sa fie cat mai multe astfel de cupluri si cat mai curand. Este o cale sigura de a umple planeta cu mai multa iubire.
Unii oameni se tem ca ziua lor nu va veni niciodata si ca ei nu merita o iubire de suflet pereche. Claire Zammit, co-creator la cursul online “Calling In The One” a explicat aceasta astfel: “ Mereu am crezut ca sunt prea mult din aceasta sau nu destul din aceea, dar cand mi-am intalnit sufletul pereche am realizat ca sunt perfect potrivita pentru persoana cu care eram destinata sa fiu. Este uimitor sa fii iubit si apreciat atat de profund doar pentru ca esti cel care esti in mod autentic!”
Sunt relatiile dintre sufletele pereche mereu pline de beatitudine? Nu, bineinteles ca nu. Sufletele pereche au de lucru in aceasta lume si aceasta incepe chiar cu relatia lor. “Iubirea sufletului pereche nu te va duce doar pe noi culmi ale extazului, ci iti va apasa toate butoanele si chiar unele pe care nu stiai ca le ai! “ adauga Rev. Fuhrman. Ca toate relatiile, uniunile dintre sufletele pereche cer timp, energie si atentie. Asa cum afirma in mod elocvent Otto si Susie Collins, “ ele cer efort constient pentru a mentine relatia vibranta, vie si suculenta.”
In ciuda supararilor,certurilor sau esecurilor ocazionale, sufletele pereche se angajeaza sa rezolve toate problemele cu sinceritate si transparenta, stiind faptul ca fundatia iubirii lor este suficient de puternica incat sa reziste la furtuni.
Cine este Arielle Ford ?
Arielle Ford si-a petrecut ultimii 25 de ani traind si promovand constiinta prin toate formele de media. Este autoarea bestseller-ului international “SECRETUL SUFLETULUI PERECHE: Manifesta-ti Iubirea Vietii cu ajutorul Legii Atractiei”, aparuta si in Romania la Editura Adevar Divin.
Arielle Ford a avut o cariera de succes ca agent literar si consultant de marketing. A fost cea care i-a ajutat pe Deepak Chopra, Jack Canfield & Mark Victor Hansen creatorii seriei Supa de pui pentru suflet si pe Neale Donald Walsch autorul seriei Conversatii cu Dumnezeu sa se lanseze in carierele lor. A gestionat imaginea mai multor autori care au ajuns # 1 in clasamentul New York Times precum: Wayne Dyer, Debbie Ford, Marianne Williamson, Louise Hay, don Miguel Ruiz, Gary Zucav, Kenny Loggins. Cartea Secretul Sufletului Pereche este bestseller international, tradus in 22 de limbi si se afla la a patra editie.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Categorii:
Psihologie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.