fbpx

AVON lansează două noi branduri de machiaj

de
© Mihnea Ratte

AVON, brandul numărul 1 pe piața de produse de machiaj din România*, a lansat luni, 23 ianuarie, două noi branduri de machiaj, mark. și AVON True. Evenimentul local de lansare a noilor colecții s-a desfășurat în paralel cu cel global, organizat în New York City.

Colecția AVON True complimentează frumusețea naturală a femeilor și se bazează pe formule hrănitoare și rezistente, iar mark. este o colecție dedicată pasiunii pentru frumusețe, care le inspiră pe femei să experimenteze și să se exprime creativ prin intermediul machiajului. În noua colecție mark. puteți descoperi peste 200 de produse de machiaj, o paletă bogată de nuanțe intense și o mulțime de texturi noi, care au la bază tehnologia dezvoltată de o echipă de peste 50 de oameni de știință și experți în beauty.

„Gama noastră de machiaj se înnoiește cu două branduri speciale, care definesc două laturi diferite ale femeii AVON. Noi credem că acestea formează un întreg pentru că în orice femeie AVON se găsește și o femeie True, și o femeie mark. Aceasta este în același timp discretă și memorabilă, puternică și suavă, naturală și experimentală”, a declarat Stela Toderașcu, Marketing Manager AVON România și Moldova.

„Prin aceste lansări reiterăm promisiunea față de frumusețe, alături de AVON True, și ne angajăm să oferim în continuare inspirație pentru pasiunile milioanelor de femei care ne aleg produsele în fiecare zi. Vom face asta împreună cu mark., un brand care înseamnă inovație, creativitate și explozie de culoare, dar și împreună cu INNA, care ni s-a alăturat în calitate de ambasadoare mark.”, a adăugat Stela Toderașcu.

La evenimentul de lansare, INNA – imaginea mark. – a vorbit despre noua colaborare. „Sunt încântată să mă alătur echipei AVON. E un brand cu care mă identific pe deplin, care inspiră milioane de femei din toată lumea, le ajută să devină și să se simtă mai curajoase, mai îndrăznețe și mai independente. Atunci când te regăsești atât de mult în valorile și viziunea unui brand, acesta devine unul dintre preferatele tale. Așa s-a întâmplat și în cazul meu cu AVON”, a declarat INNA, imaginea mark..

Produsele celor două noi branduri AVON vor fi disponibile începând cu 2 martie pe www.avon.ro.

Despre AVON

AVON este brandul numărul 1 pe piața de produse de machiaj din România*. Compania este preocupată nu numai să aducă frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătăţească viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.

*Sursa: Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care ediția 2016; conform definițiilor produselor de machiaj; vânzări în valoare, UBN, 2015.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.