fbpx

Un cadou plin de stil: Peria rotativă Brush Activ’ de la Rowenta

de

Fiecare femeie își dorește o coafură glam în orice moment al zilei, fie că pleacă spre birou, fie că se indreaptă către un eveniment special. Toate aceste pregătiri implică însă mult timp și cheltuieli atunci când apelezi la serviciile unui salon de înfrumusețare. Ideal ar fi să avem propriul stylist, mereu la dispoziția noastră și pregătit să facă față celor mai sofisticate cerințe… Dar dacă visul acesta poate fi transformat în realitate cu ajutorul unui singur produs?! Nu e magie, este Rowenta, care are produsul perfect pentru tine: peria rotativă Rowenta Brush Activ’!

Cu peria rotativă Rowenta Brush Activ’ poți spune “Adio!” orelor îndelungate de așteptare la coafor; acum poți obține acasă un look profesional! Peria îți stilizează părul în timp ce îl usucă, fiind un instrument versatil, care îți ajută șuvițele să iasă din rutina lor zilnică. Astfel, vei putea avea azi bucle minunate, mâine onduleuri lejere, iar apoi vei crea și experimenta câte coafuri trendy îți dorești, pentru că Rowenta Brush Activ’ este foarte ușor de manevrat și de utilizat. Și vestea cea mai bună este că nu îți deteriorează părul în timpul coafării!

Cu setări adaptabile pentru viteză și temperatură, beneficiind de atuul unui flux de aer puternic, peria rotativă Rowenta Brush Activ’ îți este alături pentru a obține un look demn de cele mai renumite saloane de coafură.

Un look glam în fiecare zi cu periile rotative de la Rowenta

Părul tău poate străluci în fiecare zi, iar tu te poți bucura în voie de complimentele celor din jur. Generatorii de ioni ai periei rotative Brush Activ’ Volume & Shine împiedică efectul de electrizare, lăsându-ți părul strălucitor și plăcut la atingere, în doar câteva minute.

Pentru o coafură en vogue, demnă de orice catwalk, încearcă periile rotative Rowenta Brush Activ’ 1000 și Rowenta for Elite Model Look. Datorită tehnologiei cu Tourmalină și Keratină de care beneficiază, te vei bucura de o coafare rapidă și de un look stylish în fiecare zi, iar cu modelul Rowenta Brush Activ’Nano Smart, vei avea la îndemână cel mai compact model de la Rowenta.

Premiile și cadourile te așteaptă deja în #SalonulFetelor!

Și, pentru că la Rowenta o bucurie nu vine niciodată singură, asigură-te că, odată ce ți-ai achiziționat produsul de styling dorit, te înscrii pe salonulfetelor.ro, pentru a avea șansa să câștigi, săptămânal, unul din cele două vouchere Marionnaud, fiecare în valoare de 500 lei, sau marele premiu – un iPhone 7 cu selfie stick! Grăbește-te! Salonul Fetelor este deschis doar până la 31 decembrie 2016.

Tot ce trebuie să mai știi este că în campania națională Salonul Fetelor intră următoarele produse: Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, dar și periile rotative Rowenta CF9320, Rowenta CF9220D0, Rowenta Elite Model Look CF9232 și Rowenta Brush Activ’ for Elite CF9032.

Gama de perii Rowenta Brush Activ’ este disponibilă în magazinele partenere – marile rețele de electro-retail, hypermarketuri și magazine online. Pentru mai multe detalii despre promoția națională Salonul Fetelor, accesează www.salonulfetelor.ro șwww.rowenta.ro.

Gata, acum poți să îți pregătești liniștită scrisoarea către Moș Crăciun. Anul acesta știi exact ce îi vei cere!

***

Despre Rowenta

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanța, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și mediul înconjurător.  Pentru mai multe informații accesați:

www.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania/ #rowentabrushactiv

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.