fbpx

Bunicul Dezlănțuit – Râzi fără rușine!

de

În ciuda poantelor cu iz foarte sexual care, în alte contexte, ar putea să te stânjenească, umorul scenariului este atât de dens și de nebunesc, încât n-o să te poți opri din hohotit de la începutul și până la sfârșitul filmului. Un Robert de Niro altfel decât l-ai văzut vreodată, cu mușchi și pofte erotice de nestăvilit, îl tot face să roșească pe nepotul lui, interpretat de splendidul și talentatul Zac Efron. Dar, pe de altă parte, toate nerușinările sfârșesc în câteva lămuriri nobile, care salvează de la obscenitate traseul celor doi printre trupurile cvasigoale și petrecerile demente de la Daytona Beach, preschimbând totul într-un parcurs inițiatic la capătul căruia viețile tuturor se vor schimba întru fericire.

Lăsați copiii acasă și organizați-vă o ieșire la film cu iubitul sau prietenii pentru că veți râde enorm, veți pleca zâmbind și, culmea, știind mai bine ca oricând care sunt lucrurile care contează cu adevărat în viață!

 

SINOPSIS
Comedia „Bunicul dezlănţuit”(Dirty Granpa) îl prezintă, din 5 februarie la cinema, pe Robert De Niro în rolul unui veteran lipsit de prejudecăţi şi hotărât să demonstreze că viaţa merită trăită din plin la orice vârstă. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment.
Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanţă de nunta cu fiica răsfăţată a şefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul guraliv, cu care pleacă în vacanţa de primăvară la Daytona. Între petreceri scandaloase, conficte aprinse în bar şi o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experienţe şi face tot posibilul să-şi convingă nepotul să i se alăture.
La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănţuit şi formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învaţa unul de la celălalt şi leagă o relaţie mai strânsă ca niciodată.
Pe lângă Robert De Niro şi Zac Efron, din distribuţia comediei mai fac parte Julianne Hough, Aubrey Plaza, Dermot Mulroney şi Adam Pally.
Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „Bunicul dezlănţuit” a avut premiera pe 5 februarie în cinematografele din toată ţară.

DESPRE DISTRIBUŢIE

ROBERT DE NIRO (Dick Kelly)
Robert De Niro şi-a lansat cariera extrem de prolifică odată cu filmul lui Brian de Palma „Petrecere de nuntă” în anul 1969. În 1974, a câştigat New York Critics Award pentur cel mai bun actor în rol secundar care o recunoaştere pentru extrem de apreciata sa interpretare din „Bang the Drum Slowly” şi de la National Society of Film Critic pentru „Crime în Mica Italie”, al lui Martin Scorsese.
În 1974, De Niro a câştigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru întruchiparea lui Don Corleone în „Naşul II”. În 1980, a câştigat al doilea Premiu Oscar, pentru cel mai bun actor în rolul lui Jake LaMotta, în „Taurul fioros” al lui Martin Scorsese.
De Niro a primit nominalizări la Premiul Oscar pentru rolurile sale din alte cinci filme: Travis Bickle din „Şoferul de taxi” al lui Scorsese, veteranul al războiului din Vietnam în „Vânătorul de cerbi” al lui Michael Cimino, pacientul catatonic readus la viaţă în „Revenire la viaţă” al lui Penny Marshall, în 1991, pentru rolul Mac Cady, un fost condamnat care voia răzbunare în filmul lui Scorsese „Promontoriul groazei”, din 1962 şi pentru rolul tatălui unui copil bipolar în „Scenariu pentru happy-end” al lui David O. Russell.
De Niro a primit Premiul Cecile B. DeMille la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur din 2011. De asemenea a fost preşedinte al Juriului de la Cannes la a 64-a ediţie a Festivalului.
În curând, va putea fi văzut în filmul „Hands of Stone”, în „Joy” de la Fox 2000 Pictures şi în filmul „Heist”, al Lionsgate Premiere. La ora actuală, filmează producţia HBO „Wizard of Lies”, în care joacă rolul lui Bernie Madoff şi este şi co-producător.
Recent, De Niro a jucat în filmele Warner „Internul”, „Grudge Match: Faceţi pariurile”, în „Ţeapă în stil american” al lui David O. Russell, în „Las Vegas” de la CBS Films şi în „Malavita: O familie criminală”. Alte filme recente mai sunt „Sezon de vânătoare” de la Millenium, „Nuntă cu peripeţii”, de la Lionsgate, „Flynn” de la Focus Features, „Poliţist pe cont propriu”, de la Grindstone Entertainment, „Dincolo de întuneric”, „New Year’s Eve” de la NEw Line Cinema, thrillerul „Limitless”, „O familie de coşmar”, al treilea din seria de succese ale francizei „Un socru de coşmar”, comedia romantică „Manuale d’amore 3”, thrillerul psihologic „Stone” şi „Machete” de la 20th Century Fox.
De Niro este mândru de dezvoltarea companiei Tribeca Productions, Tribeca Film Center, pe care a fondat-o împreună cu Jane Rosenthal în 1988 şi de Festivalul de Film Tribeca, pe care le-a fondat cu Rosenthal şi cu Craig Hatkoff în 2001, ca un răspuns în faţa atacurilor de la World Trade Center. Festivalul a fost menit să încurajeze revitalizarea economică şi culturală în Lower Manhattan, printr-un festival anual de film, muzică şi cultură. Dorinţa festivalului este să promoveze New Yorkul ca un centrul important al producţiei de film şi să-i ajute pe realizatori să ajungă la un public cât mai mare.
Prin Tribeca Productions, De Niro dezvoltă proiecte în care el joacă mai multe roluri, inclusiv acela de producător, regizor şi actor.
Printre filmele Tribeca, se numără „Inimă de tunet”, „Promontoriul groazei”, „Singur în cartierul boxerilor”, „Noaptea în care nu ne-am întâlnit”, „Fidelitate”, „Camera lui Marvin”, „Înscenarea”, „Cu naşu’ la psihiatru”, „Naşul stresat”, „Aventurile lui Rocky şi Bullwinkle”, „Un socru de coşmar”, „Cuscrii de coşmar”, „15 minute”.

ZAC EFRON (Jason Kelly)
Zac Efron s-a dovedit a fi unul dintre cele mai promiţătoare talente de la Hollywood, având realizări impresionante în lumea televiziunii şi a filmului. A primit nenumărate premii de-a lungul carierei sale, între care ShoWest Breakthrough Performer of the Year, MTV Movie Award pentru interpretare în 2008 şi Best Male Performance în 2009, pe lângă mai multe Teen Choice şi Kids Choice Awards.
În acest an, Efron îşi va relua rolul Teddy din „Neighbors 2: Sorority Rising”, extrem de aşteptata continuare a succesului “Vecini de coşmar”, cu Seth Rogen, Dave Franco şi Rose Byrne. El va mai juca în „Mike and Dave Need Wedding Dates”. Comedia extrem de amuzantă se concentrează asupra unei perechi de fraţi care adoră distracţia şi dau anunţuri pe Internet pentru a-şi găsi parteneri pentru o nuntă. Rolurile sunt interpretate de Adam Devine, Anna Kendrick şi Aubray Plaza.
În curând, el va apărea şi în „Baywatch”, o comedie inspirată de popularul serial TV în care joacă şi Dwayne Johnson. Recent a putut fi văzut în „Vibrează cu mine”, regizat de Max Joseph. Filmul merge pe urmele unui tânăr DJ care speră că va putea face o piesă de succes, dar care, foarte curând descoperă că succesul are şi el un preţ. Înainte de asta, Efron a jucat în „Vecini de coşmar”, o comedie despre un cuplu care are un copil mic şi care are tot felul de probleme după ce se mută în vecinătatea casei unei frăţii.
În plus, el a mai jucat în filme ca „Parkland”, „At Any Price”, „Băiatul cu ziarele”, alături de Nicole Kidman, John Cusack şi Matthew McConaughey, „Arte liberale”, „Talismanul norocos”, în filmul de animaţie „Lorax. Protectorul pădurii”, în „De Anul Nou”, cu Michelle Pfeiffer şi Robert de Niro, Halle Berry, Jessica Biel şi Hilary Swank, „Charlie St. Cloud”, „Din nou la 17 ani”, alături de Matthew Perry şi Leslie Mann, în filmul „Eu şi Orson Wells”, precum şi în succesul de box-office „Hairspray”. În televiziune a apărut în serialul WB „Summerland”, în „The Suite Life of Zack and Cody”, „Spitalul de urgenţă”, „Îngerul păzitor” şi în „CSI: Miami”.
Efron a devenit cunoscut la lansarea filmului fenomen, laureat al Premiului Emmy în 2006 „Liceul muzical”. El şi-a reluat rolul Troy Bolton, liderul echipei de baschet şi în continuările acestui film care au înregistrat noi recorduri de audienţă. Al treilea film din franciză a fost chiar filmul muzical cu cele mai mari încasări în weekend-ul lansării.
El şi-a creat propria companie de producţie în parteneriat cu Jason Barrett, în 2010. Ninjas Runnin’ Wild are un acord preferenţial cu Warner Bros şi are, la ora actuală, mai multe proiecte în derulare. „Acel moment penibil” a marcat debutul lor în lumea filmului.
Născut în California de Nord, Efron locuieşte acum la Los Angeles.

JULIANNE HOUGH (Meredith)
O adevărată vedetă în trei domenii, Julianne Hough este laureată a Premiului Emmy şi e cunoscută publicului pentru succesele ei din lumea filmului, Televiziunii şi muzicii. Ea a devenit vedetă peste noaptea, aproape, ca dublă campioană a emisiunii „Dancing with a Star” de la ABC, înainte de a avea succes în muzică şi a se face cunoscută prin apariţiile ei în filme.
În 2013, Hough a jucat alături de Josh Duhamel în „Refugiu pentru viaţă” al Nicholas Sparks, regizat de Lasse Hallstrom, care a fost pe primul loc în box office în weekendul în care a avut premiera, de Sf. Valentin şi care a primit o nominalizare la Teen Choice Award. Înainte de asta, ea a jucat alături de Russell Brand şi de Octavia Spencer în „Aventuri în Las Vegas” al lui Diablo Cody, care a marcat debutul regizoral al scenaristului laureat al Premiului Oscar. Ea a mai jucat rolul lui Sherrie, rolul principal feminin în adaptarea pentru ecrane a muzicalului de succes „Rock pentru totdeauna”, ca parte a unei distribuţii de vedete din care au mai făcut parte Tom Cruise, Alec Baldwin, Russell Brand şi Mary J. Blige. A devenit subiect de senzaţie după ce a câştigat rolul principal în „Footloose: Dans interzis”, remake-ul din 2011 al filmului muzical clasic, iar criticii au lăudat-o apoi pentru interpretarea sa. Şi-a făcut debutul în film alături de o altă distribuţie de zile mari, în muzicalul „Burlesque: Vis împlinit”, alături de Cher, Christina Aguilera, Stanley Tucci, Kristen Bell şi Cam Gigandet.
Printre proiectele sale de viitor se numără şi visul ei dintotdeauna de a juca în „Grease: Live!”, care are premiera pe FOX în ianuarie 2016.
Julianne a primit nominalizări la Premiul Emmy în 2008 şi 2009 pentru cea mai bună coregrafie pentru contribuţia sa la emisiune şi a primit Premiul Emmy în 2015 pentru coregrafia creată împreună cu fratele ei Derek şi cu Tessandra Chavez pentru dansul pe piesa Sia, „Elastic Heart”.
Albumul de debut al lui Julianne, scos de Universal Music Group Nashville în 2008 a fost pe primele locuri în tipuri, ceea ce a făcut din ea artistul country cu cel mai bun debut din 2006 încoace. Primele single-uri de pe album, „That Song in My Head” şi „My Hallelujah Song” au urcat în topurile country şi i-au adus primele două Premii Academy of Country Music, în 2009, pentru cea mai bună cântăreaţă şi cel mai bun debut.
În afară de cariera ei muzicală, Hough joacă un rol activ în diferite opere de caritate şi eforturi umanitare. Ea s-a alăturat celor de la Kind Campaign, pentru a crea un Kind Camp, care să le dea fetelor curajul de a deveni femei frumoase şi încrezătoare şi pentru a eradica agresiunile între fete. ea este implicată în acţiuni care le privesc pe fete şi pe femei, dar şi în opere de caritate pentru câini şi alte animale. Face parte din comitelele „Boys and Girls Club”, „The Art of Elysium” şi din campania „Bring Your Pets to Work”, printre altele.
Mai multe informaţii pe www.juliannehough.com.

JASON MANTZOUKAS (Tan Pam)
Jason Mantzoukas este cel mai bine cunoscut pentru rolul său de psihopat adorabil, Rafi, din „The League”, de la FXX. Mantzoukas a apărut recent pe marile ecrane în comedia romantică „Sexul, bată-l vina!”, alături de Jason Sudeikis and Alison Brie. A mai apărut în „Mama copilului meu”, „Vecini de coşmar” şi „Dictatorul”. În televizune, Mantzoukas a apărut în „ Kroll Show”, „Modern Family”, „Transparent”, „Broad City”, „Parks and Recreation”, „Enlightened” şi „Community”.
Jason a fost co-prezentator pentru „How Did This Get MAde”, pe Eaewolf Network, alături de June Diane Raphael şi Paul Scheer, în care cei trei analizează filmele proaste. Este una dintre emisiunile comice de succes, care a primit LA Weekly Web Award în 2012.
Mantzoukas va putea fi văzut în „How To Be Single”, care trebuie să aibă premiera la începutul acestui an.

ADAM PALLY (Vărul Nick)
Născut în Livingston, New Jersey, Adam Pally şi-a găsit repede locul atât ca actor, cât şi în calitate de comic la Hollywood. Pally este cunoscut pentru rolul lui ca Max Blum din comedia ABC „Happy Endings”. Serialul a fost unul de succes şi a avut trei sezoane. Pally va putea fi văzut în curând în „Night Owls” şi este în faza de producţie cu „Middle School”, în care joacă alături de Lauren Graham şi Rob Riggle.
În „Night Owls”, Pally va juca alături de Rosa Salazar, în drama independentă, regizată de Charles Hood. El a vândut recent un scenariu de comedie prin compania sa de producţie Clone Wold Productions.
Pally a apărut recent în „The Mindy Project”, în al doilea sezon, în care a jucat rolul dr. Peter Prentice. Rolul a fost păstrat în serialul care a ajuns la al patrulea sezon. El mai are roluri în comedia independentă „A.C.O.D.”, cu Amy Poehler şi Adam Scott, precum şi în comedia „Ora de sexologie”, în care joacă alături de Rachel Bilson şi Andy Samberg. Pally a avut un rol episodic şi în „Iron Man 3”, Gary, cameramanul. Alte filme în care a apărut Adam sunt „Monogamy”, „The Sophomore”, „Taking Woodstok” şi „Singuraticul”.
Pally este membru al Upright Citizens Brigade din 2003 şi continuă să scrie şi să joace scheciuri comice. Adam a scris şi a jucat în două spectacole de comedie, alături de grupul său, Hot Sauce. La ora actuală, joacă cu Death By Roo Roo.
Pally a absolvit New School în New York şi locuieşte acum la Los Angeles.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film · Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.