fbpx

Robert De Niro va lansa primul hotel Nobu, la Las Vegas

de

Noul hotel de lux va avea 180 de camere si va include un restaurant Nobu. Hotelul va fi inaugurat in luna octombrie, iar celebrul actor american s-a asociat cu maestrul bucatar Nobu Matsuhisa pentru a anunta aceasta colaborare inedita.

Conferinta de presa prin care a fost facut acest anunt a avut loc sambata, la restaurantul Nobu din cartierul newyorkez Tribeca.

 

Primul Nobu Hotel din lume va fi inaugurat pe 1 octombrie, in cadrul celebrului complex Caesars Palace din Las Vegas.

 

Designerul David Rockwell, care se ocupa de decorarea hotelurilor din lantul W si a salii in care are loc gala de decernare a premiilor Oscar, se va ocupa de designul noului hotel la care este actionar Robert De Niro.

 

Actorul, regizorul si producatorul Robert De Niro, in varsta de 68 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentati si mai influenti cineasti din toate timpurile. Dublu castigator al premiului Oscar, pentru rolurile din “Nasul: Partea II” (1975) si “Taurul furios/ Raging Bull” (1981), De Niro a facut multe alte roluri memorabile, in special sub bagheta regizorala a lui Martin Scorsese, in filme precum “Soferul de taxi/ Taxi Driver” (1976), “Baieti buni/ Goodfellas” (1990), “Promontoriul groazei/ Cape Fear” (1991) si “Casino” (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival International de Film Tribeca de la New York, infiintat in 2002.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.