fbpx

Cadouri pentru Valentine’s Day la Fashion House

de

Fie că sunt importate, fie că țin de tradiții autohtone, fie că au fost așezate în graficele campaniilor de marketing, fie că sunt zile păstrate mai sfios prin calendarele creștine, mie-mi sunt dragi toate sărbătorile inimii. Așa că, fără să-i iau în seamă vreodată pe cârcotașii care-i contestă frumusețea de import, eu aduc Valentine’s Day în casa noastră, cu aceeași bucurie pe care o așez și în aniversările noastre, și în zilele onomastice, și în sărbătorile care au când cruce roșie, când fundă roșie.

Mai greu e să găsești cadoul potrivit pentru fiecare ocazie în parte, dar, de când iubirea m-a preschimbat într-o petrecăreață, am învățat tot felul de tertipuri folositoare, pe care am de gând să vi le împărtășesc. De data asta, ca să merg la sigur cu alegerile mele și să evit îmbulzeala din mall-uri, am dat o fugă până la outletul Fashion House din Militari. Mă temusem, întâi, că e departe, dar, imediat după prânz, am prins drum liber și n-am făcut decât 20 de minute până în parcarea din fața „castelului cu magazine”.

Outletul Fashion House îmi amintește de Parndorf, outletul enorm de lângă Viena, la care obișnuiam să dăm câte o fugă în anii noștri de dinainte de crizele financiare care ne-au cam poticnit călătoriile lungi. Are aceeași structură generoasă și găzduiește magazine bune, branduri de calitate și haine pe care e o bucurie să le găsești și să le incluzi în garderobă. Nu sunt din ultima colecție, dar, pentru cei mai mulți dintre noi, nici nu e nevoie să fie. Până la urmă, știe cineva că ți-ai luat o haină frumoasă chiar când era abia scoasă pe piață sau la o jumătate de an mai târziu, cu un sfert din prețul ei inițial? Nu cred… Eu, una, m-am dezis mereu de sistemul fast-fashion. Prefer stilul clasic al ținutelor de firmă, care nu se demodează și nu se uzează prea ușor, hainelor foarte „în tendințe”, cum le spun fashioniștii, dar care se strică după a treia spălare; iar dacă totuși scapă de la destrămare, anul viitor devin caraghioase.

Însă, de data asta, nu pentru mine am căutat ceva, ci pentru cadoul pe care-l pregătesc iubitului meu. Recunosc, mai întâi am trecut pe la Stefanel și, dacă nu m-am putut hotărî ce să-i iau lui de acolo, m-am sacrificat și mi-am ales un pulover splendid pentru mine, de-un albastru electric și, mă scuzați, cu un preț de nimic. Apoi am străbătut și alte magazine și, deși am fost ispitită și de un trening, și de o jachetă, i-am luat, până la urmă, o minunată cămașă Lacoste, foarte potrivită pentru seara de Valentine’s Day.

N-am hotărât încă unde vom cina, dar intenționez să mă organizez cu aceeași iubire și pasiune cu care, până să mă apuc să gătesc și să mă gătesc, intenționez să revin la shopping și în zilele următoare. Mai ales că, la Fashion House, cele mai multe magazine (Benvenuti, Collective, Nike, Il Passo, Killtec, Lacoste & Gant, London Tailors, Ma Dame, Mirano, Otter, Puma, R&R Boutique, ViaMonteNapoleone, Mango) anunță, special pentru Valentine’s Day, pe 12, 13 și 14 februarie, 50 % extradiscount față de prețul de outlet.

Îmbrăcați în haine noi, ne vom serba iubirile mai vechi. Ca să le ferim de pierdere, de risipire, de destrămare. Ne vedem la Fashion House și apoi, pe Facebook, în poze festive cu lumini și zâmbete!

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.