fbpx

Campania #OrasNatalLocuitoriTalentati promoveaza romanii talentati in An Centenar

de

Jurnalista TV Adela Diaconu a lansat, în anul dedicat Centenarului, o campanie de promovare a oamenilor talentati si a locurilor minunate din tara noastra.

Aceasta campanie are scopul să aducă recunoaștere acelor oameni talentati care s-au remarcat prin performanață și creativitate în domenii precum muzica, arte, campanii sociale și umanitare, sport, industrii creative, beauty, media.

”Impreuna putem să dăruim bine, recunoastere și exemplul de la care tinerii sa se inspire. Intr-o lume a non-valorilor, avem nevoie de modele reale si valoroase care prin munca, ambitie, perseverenta si talent au reusit sa isi croiasca un drum in domeniul lor de activitate. Copiii au nevoie de astfel de modele. Fiecare dintre noi putem schimba în bine lumea in care traim! Putem sa ne uitam in jurul nostru si sa recomandam, promovam oamenii si initiativele care merita” declara Adela Diaconu

Trei povesti de succes care vor primi cele mai multe aprecieri prin likeuri pe fan-page ul Adela Diaconu, vor fi promovate automat in emisiunea BV01ADE si in presa nationala. Hashtag-ul de promovare al campaniei este #OrasNatalLocuitoriTalentati. Campania a inceput cu promovarea unor artisti, muzicieni si designeri talentati.

Fosta sportiva de performanta, invita si alte persoane publice si formatori de opinie sa isi promoveze, in An Centenar, orasul natal si locuitorii talentati!

Sa nu uitam că responsabilitatea şi generozitatea sunt garanţia surâsului.

Sa fim mai buni, mai toleranți și să apreciem valorile reale! Sa credem în oameni buni, în iubire și speranța de mai bine!  Împreună putem schimba mentalități și vieți!

Prin activitatea sa de mai bine de 10 ani în jurnalismul de televiuziune, Adela Diaconu a promovat in emisiunile, Galele de Excelenta si evenimentele pe care le-a prezentat pro bono oameni care prin talent, creativitate si dedicare au dat un plus de valoare meseriei lor si acestei tari.

A ales calea jurnalismului de televiziune, aducand un alt concept si o altã viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. A încercat mereu ca jurnalist sã vãd dincolo de viata publica si perfectã a vedetelor si a oamenilor momentului, aducand în prim-plan vietile si reusitele extraordinare ale unor oameni cu o existenta mai putin publica.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.