fbpx

Cât de importantă este o geantă în alcătuirea unei ținute perfecte? Top 3 tipuri de genți pe care trebuie să le aibă orice femeie!

de

Geanta este un accesoriu definitoriu în garderoba oricărei femei, întrucât aceasta reprezintă piesa de rezistență ce desparte o ținută banală, de una plină de viață și frumos armonizată. Aceasta trebuie să vină în completarea outfit-ului tău, însă nu trebuie niciodată neglijată alegerea unei genți potrivite, care să te facă să te simți încrezătoare în tine indiferent de situație.

 

Iată care sunt cele mai importante genți care nu trebuie să îți lipsească!

 

 

  • Geanta casual

 

Acest tip de geantă este perfectă pentru multe ocazii, deoarece este extrem de versatilă și îți permite să îți pui în evidență toate piesele vestimentare care poate erau aruncate într-un raft din sertar, așteptând să fie purtate. Pe site-ul Barneystore.ro, găsești o gamă variată de genți casual, perfecte pentru diverse ținute, atât elegante, cât și ținute de zi cu zi. Important este să optezi pentru o geantă destul de mare, încăpătoare, care să îți permită să îți depozitezi toate lucrurile importante, precum telefonul, cheile, portofelul, trusa de machiaje etc. Aceste genți pot fi purtate atât de mâner, cât și pe umăr, deci dispun neapărat de o bretea sau o curea.

 

 

  • Rucsacul

 

Rucsacul este accesoriul perfect pentru momentele în care îți dorești o ținută lejeră și extrem de comodă. Acesta este potrivit pentru școală, serviciu, o ieșire în oraș sau o simplă plimbare prin parc. Backpack-ul este confortabil de purtat pentru că poate fi ținut pe ambii umeri, asemenea unui ghiozdan. De aceea, acesta îți vine în ajutor în momentul în care ai în rucsac foarte multe lucruri. Este cunoscut faptul că femeile tind să aibă genți voluminoase, pline și cu alte obiecte în afară de cele necesare. Dacă geanta are o greutate prea mare, atunci îți poate cauza probleme de sănătate, așa că ai grijă la dimeniunea ei atunci când decizi să faci o astfel de achiziție, precum și la obiectele pe care le vei păstra în aceasta.

 

 

  • Geanta office

 

Geanta office se află printre preferatele doamnelor, deoarece, fiind compartimentată, te ajută să păstrezi în ea toate lucrurile importante care te ajută să îți desfășori activitatea zilnică la serviciu. Aceasta este perfectă pentru doamnele care se deplasează cu documente, tablete sau un laptop mai mic pe drumul de la job către casă, sau invers. Geanta office, este de regulă de mărime medie și formă pătrată, asemănându-se cu o servietă, perfectă pentru o femeie de afaceri. Se asortează perfect cu ținute business, precum rochia în cloș, fustele creion cu cămăși, sau pantaloni eleganți cu un sacou cambrat. Acest tip de geantă este un articol ce nu ar trebui să lipsească din dulapul tău, întrucât această geantă îți oferă încredere în tine în orice circumstanțe.

 

Așadar, geanta este un element extrem de important în alcătuirea unei ținute, fiind indispensabilă în orice situație. Poți citi acest articol pentru a afla cum să faci mereu alegerea potrivită. Pe lângă utilitatea ei zilnică, aceasta îți oferă un plus de frumusețe, pentru că tu să ai în permanență un outfit perfect și complet.

 

Sursa foto: Pexels.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.