fbpx

Claudia Pavel, privilegiu pentru ascultatori si pentru privitori

de

La cateva saptamani dupa ce si-a lansat noul single, ”Privilege”, Claudia Pavel a lansat pe piata si colectia de tinute luxury, ”Privilege Claudia Pavel for Chanttal”.

”Privilege”, piesa compusa de Tim Larsson, Tobias Lundgren si Olivia Sebastianelli, pune in valoare talentul Claudiei si se anunta a fi un mare hit, asa cum si tinutele propuse de ea in noua colectie Chanttal probabil ca vor deveni piese must have in garderoba femeilor frumoase, independente, increzatoare in farmecul lor.
Artista s-a implicat direct in designul tinutelor, dorindu-si sa fie piese care sa o reprezinte cu adevarat. Sedinta foto a fost realizata de catre cunoscutul fotograf Adi Stoicoviciu intr-o locatie impresionanta, Le Chateau, castelul din inima Bucurestiului, iar Cream a pus in valoare rochiile create de Chanttal cu silueta ei fara cusur. 
Claudia este intr-o perioada de mare crestere artistica, fiind implicata, dupa revenirea in tara, numai in proiecte de succes, in film, teatru sau muzica. In cadrul festivalului UNTOLD Cluj 2015, Fatman Scoop, hip-hopper, rapper si cunoscut om de radio american, cel care a fost MC-ul evenimentului, dar si sustinatorul unui recital, a avut-o ca invitata speciala pe Claudia Pavel, aparitia surpriza a artistei fiind extrem de aplaudata.

 

Categorii:
Moda

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.