fbpx

CONCERT NICU ALIFANTIS LA THE BRICK

de

Iubitorii de folk, versuri destepte si buna dispozitie sunt asteptati la The Brick Beyond Lounge & Cuisine pentru o experienta muzicala minunata. Pe 25 iunie, Nicu Alifantis va sustine un concert de suflet in Paradisul Verde, iar la cei 56 de ani impliniti, se dovedeste a fi un artist complet, incredibil.

Nicu Alifantis a inceput sa compuna melodii înca din timpul scolii si a debutat în anul 1976, cu albumul "Cântec de noapte". Au urmat alte 12 albume. “Nicu Alifantis”, “Risipitorul de iubire”, “Neuitatele femei”, “Sah-Mat” sunt doar cateva dintre albumele pe care fanii au fredonat melodii,  au suspinat si zambit, s-au simtit aproape de artistul lor.  
“Cantece de semineu” este cel mai recent album lansat de catre Alifantis, intr-o formula vocal-instrumentala noua, ce ii include pe Virgil Iantu, Mihai Nenita, Berti Barbera, Adrian Flautistu sau Marcel Moldovan. Melodii de pe acest album veti asculta si pe 25 iunie, la The Brick.  
Nicu Alifantis este unul din cei mai prolifici compozitori de muzica de teatru din lume, compunand coloana sonora pentru peste 100 de piese de teatru si lucrand cu unii din cei mai mari regizori romani: Alexandru Tocilescu, Sanda Manu, Silviu Purcarete, Cristian Hadji Culea, Gelu Colceag, Catalina Buzoianu si multi altii. 
Vineri, sunt asteptati la The Brick Beyond Lounge & Cuisine toti consumatorii de muzica de suflet! La 30 de minute de Bucuresti, aveti servicii complete: restaurant, piscina, gradina, buna dispozitie, muzica buna, specialitati culinare si bauturi alese. Tariful este 45 de euro si include bufetul si open bar. La cerere, se asigura transportul dus-intors pentru cei din Bucuresti. Puteti face rezervari la 0722.644.815 sau pe email: rezervari@thebrick.ro.  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *