fbpx

Concertul de la Constanta al trupei BZN a fost anulat

de

Concertul pe care trupa BZN trebuia sa il sustina la Constanta duminica a fost anulat din motive de ordin logistic, informeaza organizatorii, Project Events, care anunta ca show-ul din Bucuresti, programat pe 6 decembrie, la Sala Palatului, va avea loc.

Fanii care si-au cumparat bilete pentru concertul de la Constanta isi pot recupera banii in perioada 3 decembrie 2012 – 3 februarie 2013, de la casa de bilete de unde au fost cumparate tichetele. De asemenea, fanii au la dispozitie o a doua varianta, in care pot schimba biletele pentru spectacolul de la Constanta cu bilete pentru spectacolul de la Bucuresti.

 

Pe 6 decembrie, admiratorii BZN din Bucuresti vor trai alaturi de Jan si Anny magia traditiilor olandeze de sarbatori.

 

Impatimitii muzicii anilor ’70-’80 vor avea ocazia sa asculte live piese celebre precum “Blue Eyes, Blue Eyes”, “Dance Dance” si “Mon Amour”.

 

Trupa BZN, al carei nume este o abreviere pentru “Band zonder Naam/ Trupa Fara Nume”, si-a inceput cariera in anii ’60, genul promovat de ea fiind pop-rock, cu influente britanice. In prezent, solistii formatiei sunt Annie Schilder si Jan Keiser.

 

BZN se lauda cu o cariera de peste 40 de ani, 40 de albume vandute in milioane de copii si un numar impresionant de turnee in toata lumea. Numele formatiei a stat mult timp in topurile muzicale alaturi de Beatles, ABBA si The Rolling Stones.

 

Preturile biletelor pentru concertul din 6 decembrie sunt urmatoarele: 300 de lei (categoria VIP), 250 de lei (categoria I), 200 de lei (categoria II), 150 de lei (categoria III), 100 de lei (categoria IV) si 50 de lei (categoria V). Biletele pot fi achizitionate dela Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, magazinele Flanco, librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor, Magazinele Vodafone, Germanos, Magazinele Domo, dar si din Oficiile Postei Romane semnalizate cu bilete.ro. Online, acestea se pot achizitiona de pe www.Biletoo.ro, www.BLT.ro, www.Bilet.ro, www.MyTicket.ro, www.Bilete.ro, www.Eventim.ro.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.