fbpx

Cori Gramescu prezinta: Your Personal Best – primul program de sport dedicat persoanelor incepatoare

de

Cori Gramescu, reputat antrenor de pilates, creator de programe de Group fitness si nutritionist, a conceput in premiera pentru piata de sport din Romania, Your Personal Best – primul program de sport dedicat femeilor incepatoare.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Programul este special conceput pentru doamnele incepatoare care, din motive de timp si program incarcat la birou sau acasa, nu pot respecta programul strict al unei sali. Astfel programul Your Personal Best a fost gandit si conceput pentru femeia activa si va fi personalizat in functie de obiectivele, preferintele, nevoile si programul acesteia.
Programul Your Personal Best include: abonament la sala ( cu acces nelimitat); o sedinta de consiliere cu Cori Gramescu; un seminar /luna cu retete de gatit plus idei de mese in oras; program personalizat de antrenament progresiv si monitorizare zilnica a dietei.
Inscrierile se fac la LadyFIT Gym pana pe data de 3 noiembrie 2014, inclusiv, iar preturile incep de la: 500 lei pentru o luna de zile; 950 lei pentru doua luni; 1200 lei pentru trei luni si 2100 lei pentru sase luni.

“In cei noua ani in care am conceput zeci de programe de antrenament destinate exclusiv doamnelor am inteles cateva lucruri esentiale pentru succesul unui program de transformare corporala: programul trebuie sa fie realist si eficient, adaptabil si accesibil si sa ofere atat un cadru pentru schimbare cat si o progresie motivanta in timp. Dupa mii de cliente pe care le-am antrenat si consiliat am creat Your Personal Best, un program conceput pentru femeia activa si ocupata, femeia care jongleaza eficient cu un program de lucru prea aglomerat de cele mai multe ori si care simte acut nevoia de a incepe sa faca miscare si de a-si imbunatati alimentatia, dar nu a gasit un cadru eficient pentru asta. Your Personal Best este un sistem eficient si realist, sustenabil in timp, eficient din punctul de vedere al costurilor si cu rezultate excelente, care se mentin in timp”, declara Cori Gramescu – owner LadyFIT Gym.

Ce inseamna o luna Your Personal Best?

Personal Improvement – seminar de grup pentru o eficienta personala. Cu cardul de membru ai acces la un seminar lunar “Personal Improvement” in care vei invata retete sanatoase, solutii eficiente pentru zilele in care nu reusesti sa te organizezi cu mancarea, inveti despre cum sa iti setezi obiectivele si mai ales sa le atingi, cum sa iti organizezi atat activitatea sportiva cat si activitatea la birou si programul casnic in mod eficient si fara prea mare bataie de cap, in asa fel incat la sfarsitul fiecarei luni sa simti ca ai facut ceva cu adevarat pozitiv pentru tine si ca ti-ai atins fiecare obiectiv.

Personal Diet – o sedinta de analiza a stilului de viata, a preferintelor si abilitatilor alimentare, in urma careia vei primi o dieta cu adevarat personalizata in functie de obiectivele, preferintele si resursele tale in alimentatie. Personal Diet inseamna monitorizare zilnica a dietei tale si posibilitatea de a primi sfaturi in timp real cu privire la alimentatia ta, la telefon. In afara programului Your Personal Best, acest serviciu este oferit de Cori si ar costa doar el, 400 de lei pe luna.

Personal Training System inseamna conceperea unui program de antrenament pornind de la abilitatile individuale si timpul disponibil, antrenament care sa iti permita accesul la programe de exercitii in functie de programul tau de lucru si ritmul propriu, in asa fel incat sa fie complet personalizat si adaptat nevoilor individuale. Nu vei fi tu cea care trebuie sa faca efort sa ajunga la o anumita ora la sala, ci vei gasi la sala oricand vei putea veni, un program adaptat pentru nevoile tale. Personal Training System inseamna antrenamente variate, eficiente, supravegheate de catre un profesionist si mai ales adaptate programului TAU de lucru. In afara programului Your Personal Best, acest serviciu ar costa 350 lei.

Pe data de 3 noiembrie, in cadrul salii LadyFIT- first gym for delicate women, incepand cu ora 20:00, Cori Gramescu te invita la prima intalnire dedicata programului Your Personal Best. In cadrul acestei intalniri, Cori va oferi informatii despre program, doamnelor si domnisoarelor care si-au achizitionat abonamente. Atentie, locurile sunt limitate!

Prin programul Your Personal Best ai acces nelimitat la peste 40 de antrenamente, printre care: Yogilates; Dynamic Resistance, Reshape, TightenUP, Body Ballet, Cardio Circuit, Wonder Women, Vive Cardio, BodyPUMP, Cardiolates, Reshape Tone, Body Worship, Matwork, AfroAerobic, ABC Toning, Kempo Kick, Double Disc Pilates, Super Sculpt, BodyAttack, Step Tone, FIT Training, BodyEnergy, Ultimate Pilates, Cardio Step, Light Weight, Bootylicious, Gentle Fitness, Body Ballet, Capoeira, Booty to die, Double HIIT, StretchIT, Affectif.

Pe langa sfaturile pretioase de nutritie, Cori Gramescu te asteapta la unele dintre cele mai diverse si solicitante tipuri de antrenamente: Special Pilates, Transformer, Piloxing, Burn&Firm Pilates, STAR Training, ABS Express.
Tot in cadrul LadyFIT, poti opta si pentru masaj corporal, sedinte de criolipoliza, radiofrecventa multipolara, masaj fitness, impachetari corporale, peeling. In combinatie cu o dieta adecvata si sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos.
Pentru inscrieri la programul Your Personal Best, va rugam sa sunati la receptia salii LadyFIT: 021-311.10.95; 0726 438 348 sau sa accesati site-ul www.ladyfit.ro.

Despre Cori Gramescu

Cori Gramescu este antreprenor de la varsta de 20 de ani, trainer de Pilates de la 21 de ani, designer de programe de antrenament de la 25 de ani, nutritionist de la 29 de ani . De doi ani studiaza medicina in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti si in 2014 a inceput un MBA la Maastricht School of Management. De-a lungul timpului a coordonat antrenamentul in diferite momente de viata pentru mai multe persoane publice din Romania, printre care se numara Simona Patruleasa, Roxana Ionescu, Minodora, Raluca Lazarut, Mirela Boureanu Vaida, Dragos Bucurenci si a realizat diverse materiale despre sport alaturi de Lavinia Parva, Laura Cosoi si Dana Rogoz. In 2013, Cori Gramescu a obtinut Certificare ca nutritionist prin Masterclass, curs acreditat CNFPA. De la inceputul carierei si pana in prezent, Cori Gramescu a antrenat peste 12.000 de cliente, de toate varstele, de la 8 la 86 de ani.
Din 2005 a urmat mai multe sesiuni de training sub indrumarea unor nume mari din fitnessul mondial, astfel ca in 2006 a urmat cursuri de Pilates prin metoda Moirei Merrithew in Toronto, Canada. In 2010 a participat la mai multe sesiuni de training cu Viveca Jensen in metoda Piloxing la Stockholm. In 2011 a participat la un training cu Shellie Blanks Cimarosti si Billy Blanks ( in SUA si Germania ) si a primit certificare TaeBo obtinuta prin examen in Nashville. In 2011 si 2012 a facut traininguri TaeBo cu Rebecca Barthel (master trainer IFAA) in Darmstadt, Germania. Tot in 2012 a urmat un training cu Barbara Morini si a obtinut certificare in Cardiolates , a urmat o formare si certificare sub indrumarea lui Rudy Alexander in metoda SpideRAP la Rimini si Bucuresti, iar in 2013 a mers la o sesiune exclusiva de pregatire cu Michael King si Malcom Muirhead la Barcelona.
In 2011 a absolvit Erisma – Leadership Creativ in cadrul programului Erudio, in 2012 a inceput cursurile la UMF Carol Davila, iar in 2013 a incheiat formarea ca nutritionist prin examen sustinut cu reprezentanti din Ministerul Educatiei Nationale si a facut un curs de formare PCM Process Communication Model sustinut de Dragos Bucurenci. In 2012 a organizat si sustinut prima sesiune de pregatire si certificare in metoda Ultimate Pilates by Cori Gramescu (trademark OSIM), level 1 la Bucuresti, la care au participat instructori din Cluj si Bucuresti si in 2013 – Curs de certificare level 1 si 2 in metoda Ultimate Pilates by Cori Gramescu la Bucuresti, cu instructori din Cluj, Lugoj, Caras Severin, Drobeta Turnu Severin, Slatina si Bucuresti, iar in 2014 a urmat a treia generatie de instructori formati in metoda Ultimate Pilates.

Despre LadyFIT GYM

LadyFIT –first Gym for delicate women este prima sala conceputa si operata exclusiv de catre femei din Bucuresti. Toate cele 40 de antrenamente diferite disponibile in programul salii sunt concepute pornind de la un obiectiv estetic de feminitate sportiva, astfel ca prin cele 80 de ore de antrenament pe care le opereaza saptamanal ofera o solutie eficienta si comoda doamnelor care doresc sa faca sport, indiferent de nivelul individual de rezistenta ori de obiectivul de antrenament asumat. Sala LadyFIT ofera antrenamente ghidate de antrenoare, consultanta personalizata in antrenament si nutritiv cu Cori Gramescu, masaj si tratamente corporale in zona de terapii wellness.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.