fbpx

Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession au ajuns in finala Romanii au talent

de

Oare putem noi, oamenii, sa influentam sau sa citim gindurile semenilor nostri? Daca a reusit acest lucru sau pur si simplu a fost libera alegere a celor care l-au votat nici nu mai conteaza pentru mentalistul Cristian Gog care a impresionat o tara intreaga cu momentul prezentat vineri seara la “Romanii au talent” si a reusit sa se clasese astfel pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor ProTv.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pentru unii a fost “inspaimintator”, pentru altii pur si simplu fantastic, iar Andra l-a numit noul erou al iluzionismului romanesc. Andi nu s-a putut decide daca sa-l numeasca “magic sau magnific”. Oricare au fost comentariile, un lucru a fost cert: Cristian Gog a luat piuitul tuturor si a primit admiratia, dar si voturile telespectatorilor.
Seara de vineri, 20 aprilie, a fost una buna si pentru cei 3 jurati de la “Romanii au talent” care le-au multumit telespectatorilor ca nu i-au pus in situatii foarte dificile, cum ar fi fost aceea de a alege intre Cristian Gog si Trio Zamfirescu. Daca s-ar fi intimplat asa, cei trei ar fi fost nevoiti sa ia o decizie practic imposibil de luat. Juratii au fost foarte fericiti ca alegerea telespectatorilor a coincis cu alegerile lor, astfel ca, pe locul al doilea si implicit in marea finala din 11 mai au fost trimisi si Trio Zamfirescu care au oferit un moment extraordinar, indelung aplaudat in picioare de juriu si public. “Imi doresc sa vad o confruntare in finala intre Cristian Gog si voi” a spus Andi Moisescu, lucru care ar putea deveni posibil avind in vedere ca ambele numere se afla acum pe lista finalistilor.
Lupta pentru locul al treilea s-a dat intre Roqfellaz si BarSession, iar cea care a trebuit sa ia decizia finala a fost Andra. Desi in timpul emisiunii Andi Moisescu a fost de acord cu Mihai Petre ca dansatorii de la Roqfellaz sunt foarte buni si merita sa mearga mai depare, totusi votul sau final a mers care BarSession. Cele doua voturi obtinute de la Andi si Andra de indeminaticii barmani de la BarSession le-au deschis drumul catre premiul cel mare de 120.000 de euro si multravnitul titlu de cel mai talentat roman.
Desi a prezentat un numar de acrobatie cu bicicleta extraordinar de spectaculos, Bogdan Balmus s-a ales doar cu aplauzele publicului si un numar insuficient de voturi pentru a putea trece mai departe. La fel de emotionant a fost si momentul Tatianei Fecioru care a impresionat prin faptul ca a reusit sa aduca multe elemente noi in numar sau fata de ceea ce a prezentat in preselectii, lucru pentru care a fost foarte apreciata.
Chiar daca nu au trecut mai departe, Floris Bistrita au oferit un moment de sincronizare perfecta, iar Minestrone Band au prezentat un spectacol inedit. La randul lui, Raoul Alexandru Sipos a reusit ceea ce Andra a vazut doar in filme pronuntand cu o repeziciune greu de imaginat fraze intregi in limba engleza, totul pe acorduri muzicale alerte, iar Tomer Weissbuch a cucerit prin carisma si starea de bine pe care a reusit sa o transmita. Foarte buni au fost si Wushu, luptatorii de arte martiale care au imbinat disciplina si controlul cu eleganta, dar si Silviu Pasca & Friends care au facut ca melodia interpretata de ei sa sune foarte bine.
Pentru ca seara sa fie una cu adevarat magnifica, pe scena de la “Romanii au talent” au urcat baletul Edi Stancu, superbele mama si fiica, Natalia si Aliona Dumitru, dar si talentatul beatboxer Cosmin Agache care a uluit inca o data asistenta cu momentul sau acompaniat de dansatorul Ionut Tanase, cistigatorul sezonului trecut de la “Dansez pentru tine”. “Esti un fenoment” i-a spus emotionat Andi Moisescu lui Cosmin Agache in timp ce-l imbratisa cu putere pe tinarul de 15 ani care a facut din nou spectacol pe scena care l-a consacrat.

In cea de-a treia semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent”, s-a dansat din nou “dansul audientei”, iar cifrele inregistrate de ProTv vineri seara au fost pe masura. ProTv nu a avut rival pe nici un segment de public, fiind stapanul absolut al audientelor.
Asa se face ca cea de-a treia semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent” a reusit in mintutul de aur de la 21.14 sa inregistreze 26,3 puncte de rating si o cota de piata de 48,1%, adunand in fata micilor ecrane peste 5 milioane de romani.
La fel de impresionante sint si audientele medii inregistrate pe toata durata emisiunii (20.29-00.04). Astel, pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ProTV obtinea o audienta medie de 18,4 puncte de rating si o cota de piata de 42,2%, in timp ce Antena 1 obtinea doar 4,6 puncte de rating si 10,5% cota de piata.
Si pe intreg publicul din mediul urban, emisiunea “Romanii au talent” nu a avut concurent, inregistrind 18,2 puncte de rating si o cota de piata de 37,5%, fiind urmarita pe tot parcursul emisiunii de aproape 2 milioane de telespectatori, in timp ce Antena 1 obtinea doar 4,5 puncte de rating si 9,2% cota de piata.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.