fbpx

Cum să îți revii în formă după sărbători în cel mai scurt timp

de

Sărbătorile de iarnă au trecut, un nou an a început, iar noi am rămas cu multe amintiri frumoase, dar și cu o siluetă nu la fel de suplă și zveltă ca înainte. Vacanța din timul iernii ne permite să fim mult mai indulgenți atât cu cei din jur, dar și cu noi înșine. Pentru câteva zile am uitat cu totul de restricțiile alimentare și de diete, iar acum, când totul a revenit la viața de zi cu zi, începe bătălia cu kilogramele în plus.

Pentru că întotdeauna are grijă de sănătatea și frumusețea ta, Life Care® ți-a pregătit două Pachete special concepute pentru nevoile tale, unul pentru Slăbire și celalalt pentru Detoxifiere. În decursul a 30 de zile, fiecare Pachet te ajută să-ți revii în formă și să te bucuri în continuare de anotimpul rece. În plus, Life Care® ți-a mai pregătit mici trucuri pentru a accelera procesul de remodelare corporală.

Pentru Slăbit

Atunci când vine vorba de slăbit, lucrurile sunt clare: o alimentație echilibrată din punct de vedere caloric și efort fizic constant reprezintă cheia către pierderea în greutate.

Cu toate acestea, există câteva reguli de bază care ar trebui respectate, precum: ultima masă trebuie luată cu cel puțin 3 ore înainte de a te culca pentru a-i lăsa metabolismului timp să digere mâncarea, redu cantitatea de sare pe care o folosești în preparate pentru că aceasta favorizează retenția de apă, dormi cel puțin 7 ore în fiecare noapte.

Însă, ce te faci când rezultatele întârzie să apară? Accelerezi procesul! Cum? Cu un aliat de nădejde. Pachetul de Slăbire complet pentru 30 de zile îți va optimiza întregul organism și va susține procesul de slăbit într-un mod sănătos. Fiecare produs conținut are un rol bine stabilit, ajutând la arderea grăsimilor și susținând eliminarea toxinelor.

„Pachetul de slăbire prin efectul sinergic al produselor arde grasimile, optimizează întregul organism, susține eliminarea toxinelor rezultate în urma arderii și asigură pentru o masă pe zi nutrienți vegani de cea mai bună calitate.”, afirmă Adina Cirjan, terapeut biofeedback.

Pentru Detoxifiere

Unele dintre noi au fost mai norocoase și nu s-au ales cu kilograme în plus, însă o detoxifiere a întregului organism este absolut necesară după mesele îmbelșugate din timpul sărbătorilor.

Astfel, renunță la sucuri, chiar și la alcool, înlocuiește ciocolata cu lapte cu cea neagră și consumă mai multe salate.

Iar dacă îți dorești ca rezultatele să fie vizibile cât mai repede și pe termen lung, apelează la Pachetul de Detoxifiere complet pentru 30 de zile de la Life Care®. Acesta are rol de purificare și activare a organelor interne, ajutând la eliminarea toxinelor din organism. Va grăbi metabolizarea grăsimilor, va inhiba pofta de mâncare și poate suprima depozitarea grăsimilor. De asemenea, detoxifică colonului și reduce colesterolul din sânge, oferind organismului forță și energie.

Readu echilibru în viața ta cu Life Care®!

Despre companie:

Life Care® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse BIO, naturale şi vegane. În plus, numeroase publicaţii precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street şi altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscând astfel eficiența sistemului.

Înfiinţată în 2005, Life Care®, prima şi cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viaţă mai bună şi mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate şi frumuseţe. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane create după reţete originale Life Care® şi produse în Germania, Italia, Franţa sau SUA: cosmetice şi produse de îngrijire personală, suplimente nutritive şi cosmetice terapeutice, precum şi produse destinate curăţeniei şi îngrijirii casei.

Acestea pot fi achiziţionate atât de la partenerii Life Care®, cât şi online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care® înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute şi peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.