fbpx

Cum să arăți perfect în sezonul rece. TOP 5 ținute la modă în iarna aceasta

de

Iarna a venit, iar temperaturile scăzute sunt la ele acasă și din ce în ce mai multe straturi de haine sunt puse înainte de orice ieșire. Orice femeie știe că în sezonul rece este puțin mai dificil să arăți senzațional și să fii la modă, însă… nimic nu este imposibil!

 

Trebuie doar să respectați câteva mici reguli de fashion, să aveți grijă de ten, care este foarte expus iarna, și nu uitați să fiți originale! Nimic nu este mai frumos la o femeie decât un zâmbet încrezător și o ținută impecabilă și deosebită.

 

TOP 6 ținute care vă vor scoate din anonimat

 

  • Rochiile – alegerea numărul unu în orice anotimp! Chiar dacă este frig și aveți tendința să renunțați la fuste și rochii, acestea nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă de iarnă! Sunt versatile, colorate, pot fi combinate cu accesoriile preferate. În plus, când apare colecția nouă de rochii casual, totul devine mult mai simplu, astfel că va fi și mai ușor de conturat o ținută perfectă, care vă va scoate din anonimat în orice moment al zilei!

 

Pentru un look fashion și elegant, puteți combina o rochie de tip cămașă, în carouri, cu cizme peste genunchi, un palton colorat și o eșarfă de cașmir în nuanțele care compun deja ținuta. Efectul va fi garantat cu o asemenea ținută și veți arăta exact ca în revistele de modă!

 

    • Gențile pot schimba radical o ținută! Ba chiar pot transforma un look casual, de zi, într-un mai soft, de seară. În sezonul rece este de preferat să optați pentru poșete cu extra volum, în diferite culori, care vor înveseli o ținută mai ternă. Dacă vă doriți comoditate, dar, în același timp, nu uitați de modă, gențile care se pot purta și ca rucsac sunt un must have, mai ales dacă le alegeți pe cele în culori tari.

  • Un rucsac de culoare verde crud sau galben poate fi combinat cu o pereche de jeanși clasici, o pereche de pantofi (sau ghete) cu toc cui, de preferat tot într-o nuanță verde sau galben, și un pulover extra size. Pentru a completa perfect ținuta, aveți nevoie de un pardesiu până la genunchi (sau chiar mai lung) și o căciuliță care  sa vă scoată ochii în evidență. Sunteți pregătită de ședința foto?

 

  • Fularele și eșarfele colorate, vedetele sezonului rece! Dacă vă doriți să aveți mereu un look fresh iarna, nu ezitați să vă măriți colecția de fulare. Pline de culoare, moi, plăcute la atingere și extrem de călduroase, acestea se potrivesc oricărei ținute. Iar dacă seara vă doriți să ieșiți la un restaurant și să vă îmbrăcați mai elegant, puteți înlocui fularul cu o eșarfă de mătase sau de cașmir. Efectul de wow va fi garantat!

 

Un fular colorat poate completa perfect o ținută creată dintr-o fustă plisată neagră, un body mulat, un pardesiu în nuanțe pastelate și o pereche de ghete comode.

  • Fustele pot fi inspirația sezonului rece. Deși există mitul că pantalonii pot ține de cald mai bine, realitatea e cu totul alta. O fustă de lână sau dintr-un material mai gros, purtată cu ciorapii potriviți, vă va încălzi excelent și va arăta extraordinar, punând în valoare orice siluetă.

 

Pentru un look de zile mari, puteți alege să purtați o fustă de tip creion, completată cu un pulover cu o croială de tip clopot, o pereche de cizme cu toc înalt și un pardesiu extra lung. Veți arăta senzațional.

 

  • Căciulile și pălăriile sunt frumusețea iernii. Orice fashionistă are o colecție impresionantă, mai ales că pot fi accesoriile perfecte, adăugând un plus de originalitate oricărei ținute.

O pălărie de inspirație franțuzească poate arăta senzațional purtată alături de o jachetă cu un croi clasic și cu o pereche de botine comode.

 

Însă, pentru a păși cu încredere în fiecare zi, trebuie să purtați ceea ce vă place, ce vă face să vă simțiți frumoasă și elegantă. Pentru a crea look-uri unice, folosiți-vă imaginația, nu vă impuneți limite și veți reuși să vă creați ținute absolut fabuloase.

 

Sursa foto: Pexels.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.