fbpx

Deep Purple – spectacol desavarsit la Bucuresti

de

Fanii rock-ului au avut parte aseara de un concert memorabil pus in scena de una dintre cele mai iubite trupe de heavy metal din istorie – Deep Purple! Prezentat de Ciuc Premium, show-ul s-a desfasurat cu casa inchisa, miile de spectatori bucurandu-se de un show de exceptie al legendei britanice.

Programul serii a inceput putin inaintea orei 20:00, cand pe scena Salii Polivalente au urcat membrii trupei Grimus. Concertul lor a dezghetat spiritele, publicul facandu-si incalzirea pentru headlinerul serii pe ritmurile catorva dintre cele mai cunoscute piese ale clujenilor: „Priveste-ma”, „In Your Eyes”, „In a Glipmse”, dar si „High” cel mai recent single al trupei.

Mult asteptatul concert al trupei britanice a inceput la ora 21:00, in aplauzele frenetice ale fanilor. Ian Gillian si compania s-au dezlantuit pe scena intr-un concert perfect. Piese cunoscute, reprezentative pentru fanii genului, compozitii noi, extrase de pe recentul album Now What?!, toate impletite armonios cu solo-uri instrumentale impecabile, au reprezentat pentru cei prezenti o fascinanta calatorie in timp, un rezumat a peste patru decenii de muzica rock. „Apres Vous” a deschis show-ul, urmat de „Into the Fire”, „Hard Loving Man”, „Strange”, „Vincent”, „Contact Lost”, „Uncommon Man”, „Well Dressed”, „Mule”, „Above and Beyond”, „Lazy”, „Hell to Pay”, „Keys”, „Perfect”, „Space” si „Smoke”, cele aproape doua ore de muzica live incheindu-se cu „Hush” si „Black Night” la bis.

Deep Purple nu s-a dezmintit si a oferit publicului roman un spectacol exceptional, demn de renumele trupei, o dovada in plus a profesionalismului care o defineste. Deep Purple ramane una dintre cele mai bune trupe britanice, un pionier al curentelor heavy metal si hard rock, un exemplu pentru artistii tineri si un reper in istoria muzicala internationala.

Concertul de la Bucuresti a fost inclus in turneul de promovare a celui de-al nouasprezecelea material discografic, Now What?!, ce continua cu noi spectacole in Israel, Luxemburg, Belgia, Marea Britanie, Elvetia si chiar Japonia.

 

Tag-uri:
·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.