fbpx

Disney in Concert – Magical Music From The Movies revine la București într-un spectacol cu momente muzicale, coregrafii și proiecții uimitoare

de

Vineri și sâmbătă, pe 7 și 8 februarie 2020, la Circul Metropolitan din București, World Arts Production prezintă publicului producția artistică DISNEY IN CONCERT – MAGICAL MUSIC FROM THE MOVIES, pusă în scenă într-o nouă abordare, în care atât copiii, cât și părinții vor putea evada într-un lume fantastică și plină de surprize.

Spectatorii se vor putea bucura în acest weekend la Circul Metropolitan de coloanele sonore ale unor filme emblematice pentru generații întregi – LION KING, MARY POPPINS, ALADDIN, FROZEN, CARTEA JIUNGLEI, FRUMOASA ȘI BESTIA, COCOȘATUL DE LA NOTRE DAME, PIRAȚII DIN CARAIBE și MICA SIRENĂ, transpuse într-o regie aparte, care include efecte speciale, zboruri, lumini performante și proiecții inedite. Astfel, Disney in Concert – Magical Music From The Movies va aduce în capitală minunata sonoritate a copilăriei interpretată de una dintre cele mai de succes orchestre ale capitalei, Orchestra Simfonică București dirijată de Alexandru Ilie și întregită cu imagini din filmele consacrate. Acestea vor fi prezentate la dimensiuni impresionante, de sute de metri, însoțite de efecte speciale spectaculoase, produse de peste 80 de dispozitive performante și un ecran de proiecție de 360 de grade.

Evenimentul va fi desăvârșit de unele dintre cele mai bune voci ale momentului, precum și de momente coregrafice uluitoare. De asemenea, copiii din corurile Programului Național Cantus Mundi se vor alătura producției cu una dintre cele mai emoționante piese din universul muzical Disney: „Circle of Life” din clasicul LION KING.

Regia producției Disney in Concert – Magical Music From The Movies 2020 este semnată de Emil Pantelimon, iar coregrafia de către Andreea Soare.

Cel mai important concert al acestui început de an din capitală, Disney in Concert – Magical Music From The Movies se adresează tuturor iubitorilor muzicii, artelor spectacolului și, mai ales, celor care vor să retrăiască atmosfera fermecată a lumii Disney. Vârsta minimă recomandată pentru spectacol este de 3 ani. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua bilete.ro și au prețuri cuprinse între 50 și 200 de lei.

 

Eveniment susținut de Europa FM

 

Parteneri media: România liberă, Radio România Cultural, Metropotam, Cațavencii, A List Magazine, Revista Avantaje, Fashion Premium Magazine, e-zeppelin.ro, MovieNews.ro, TVMANIA, Agenția de carte, Bookhub, Iqool, Kids News, Revista Margot, totuldespremame.ro, Qbebe.ro, mamadeprofesie.ro, mamicaautentica.ro, calatoriaperfecta.ro, cristinacalin.ro, gabrielamaalouf.ro, pauldutu.eu, pisicapearma.ro, suntparinte.ro, unsoideblog.ro, kreatoria.ro, 9vremparinti.ro, SiBlondeleGandesc.ro, garbo.ro, www.sfatulparintilor.ro.

Mai multe informații despre program găsiți pe www.worldartsproduction.com și pe conturile de social media: FB și Event FB.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.