fbpx

Huawei anunță o nouă campanie cu premii pentru utilizatorii de smartphone cu Android

de

Huawei Consumer Business Group România anunță lansarea unei noi campanii în magazinul propriu de aplicații, HUAWEI AppGallery, alături de parteneri importanți. Black Friday & HUAWEI AppGallery vine ca o continuare a edițiilor de concurs anterioare, desfășurate periodic în AppGallery, și are loc în intervalul 23.11.2020 – 05.12.2020.

Participanții au 3 șanse zilnice de câștig în perioada campaniei, iar premiile în posesia cărora pot intra sunt atât premii fizice, cât și premii digitale. Din prima categorie fac parte dispozitive de ultimă generație, printre care se numără: mini drona DJI Mavic Mini Fly More Combo, smartphone-ul Huawei P40 Pro și căștile HUAWEI FreeBuds 3i.

În același timp, premiile digitale puse la dispoziția consumatorilor sunt vouchere oferite de parteneri importanți: Jerry’s Pizza, Bolt, Tinder și Wallet – Money, Budget, Finance Tracker, Bank Connection. Aceste vouchere pot fi folosite pentru a intra în posesia unor beneficii importante. Astfel, Jerry’s Pizza pune la dispoziția utilizatorilor pizza gratis, în timp ce Bolt le oferă câștigătorilor câte un voucher valoric pentru a fi folosit în timpul deplasărilor. Tinder le oferă câștigătorilor acces gratuit la Tinder Plus timp de 6 luni, iar Wallet – Money, Budget, Finance Tracker, Bank Connection pune în joc o lună de acces gratuit la un cont Premium.

Cele 48 de aplicații importante pe care utilizatorii sunt invitați să le instaleze pe dispozitivele lor Huawei în perioada campaniei pot fi regăsite în lista următoare: Tinder, Learn 33 Languages Free – Mondly, Up Mobil, Bolt, MyEdenred Romania, Jerry’s Pizza, MyElectrica, George Romania, My Vodafone Romania, OLX.ro – Anunțuri gratuite, Wallet, Aliexpress, TPARK, Card Sodexo Romania, AntenaPlay.ro, Pago, Windy.com – Wind, Waves and Hurricanes Forecast, Cut Cut – CutOut & Photo Background Editor, Sygic GPS Navigation & Maps, eJobs.ro – Locuri de muncă, NeoBT (Beta), MyEnel, Tik Tok, Lajumate.ro, Știri din România, mobilPay Wallet RO, Snapchat, CamScanner, Avast Cleanup & Boost, Phone Cleaner, Optimizer, Lidl – Offers&Leaflets, Telegram, Joom, CyberGhost VPN – Fast & Secure WiFi protection, MyBRD Mobile, Star Taxi, 24pay, SofaScore – Livescore, Football Results and Sports Stats, VirtualCards – Loyalty Cards & Coupons Wallet, Donorium, Weather&Radar, Știrile ProTV, HiPER Scientific Calculator, AUTODOC, Biziday, MapFactor GPS Navigation Maps, TIDAL, FlashScore – rezultate live și

AVG Cleaner – Speed, Battery, Memory & RAM Booster.

 

Concursul este disponibil pentru toți utilizatorii de smartphone-uri Android echipate cu magazinul virtual de aplicații HUAWEI AppGallery. Acesta poate fi instalat pe toate dispozitivele Android accesând appgallery.huawei.com și folosind butonul de download AppGallery sau printr-un clic pe link-ul următor:

https://appgallery.huawei.com/#/app/C27162.

 

Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți. Pentru mai multe informații despre campanie, vă invităm să accesați: https://bit.ly/3640KgQ.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

 

Despre Huawei AppGallery

În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. AppGallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Știrile PROTV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile și George România.

HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French sau German.

Aplicația Phone Clone, disponibilă în HUAWEI AppGallery, este o modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în HUAWEI AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. HUAWEI AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument

Pentru mai multe informații despre HUAWEI AppGallery, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/AppGalleryRo

Instagram: https://www.instagram.com/appgalleryro/

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.