fbpx

Drumul Mătăsii trece pe la Elysée

de

La Route de Soie – Drumul Mătăsii –  este un reper legendar a visării, al farmecului, al miresmelor și deliciilor și al conexiunilor magice dintre lumi și civilizații. Toată această aură strălucitoare și inefabilă este cuprinsă în noua colecție a casei Ormonde Jayne, ce poate fi de-acum găsită și în România, în parfumeria exclusivistă Elysée care se alătură astfel unei liste foarte limitate de parfumerii de top din întreaga lume ce au în portofoliul lor această colecție.

Pe timp de izolare și de pandemie, lansarea nu se putea face decât online, dar miresmele parfumurilor au ajuns la sufletele tuturor celor care prețuiesc esențele fine și inimitabile. Într-un eveniment susținut pe Instagram, Linda Jayne, creatoarea și fondatoarea casei de parfumuri Ormonde Jayne, a invitat publicul într-o călătorie olfactivă pe Drumul Mătăsii.

“Atunci când am creat parfumurile Ormonde Jayne, scopul meu a fost să folosesc doar elementele care consider că definesc eleganța pură: calitatea meșteșugurilor englezești, arta parfumeriei franceze și senzualitatea și armonia Orientului” a declarat Linda Jayne.

Colecția La Route de Soie este o călătorie fascinantă în jurul lumii, inspirată de poveștile pline de senzualitate și mister care s-au născut pe acest traseu legendar. Întinzându-se din China până în India, din Bizanț până în Alexandria și din Levant până în Tanger, această călătorie unică dăruia lumii flori rare, ierburi și mirodenii, mătăsuri fine și culori aparte, unind astfel civilizații și culturi diferite. Câte ceva din toate aceste elemente se regăsește în parfumurile ce aparțin colecției La Route de Soie, adunate cu mare artă de către creatoare Linda Jayne, într-un mod unic și memorabil.

Fiecare parfum reprezintă o transpunere olfactivă a unui punct important de pe Drumul Mătăsii, iar trei dintre acestea se găsesc de-acum în parfumeriile Elysée din București.

LEVANT

Este o răvășitoare poțiune a fericirii. Conține o notă delicată de bujor, floarea adorată de toți iubitorii naturii și ai măreției ei, o notă încântătoare de crin, o ghirlandă din flori de portocal și iasomie.

BYZANCE

Conține în el magia modernă și misterul legăturii stranii și splendide dintre Est și Vest. Notele delicate de piele întâlnesc note gurmande care îți invadează simțurile, împletindu-se în adevărate labirinturi pline de intrigă și mister, unindu-și nuanțele delicate și catifelate, sofisticate și strălucitoare și inspirând o nesfârșită pasiune.

XANDRIA

Un parfum umbros, plin de nostalgie și dor de amurg, care oferă un moment plin de senzualitate și de liniște. Foarte complex, parfumul are o personalitate puternică, iar notele de pământ sunt potențate de acordul de măr și de rom pe care îl conține. Moscul și ambra de o calitate foarte rară ce se găsesc în acest parfum- bijuterie pregătesc, parcă, drumul spre Nirvana.

Preț/ 50 ml: 730 lei

 

Prin parfumurile sale, Elysée vă invită într-o călătorie olfactivă plină de culoare, de miresme și de povești, povești despre o lume în care frumosul și pasiunea reprezintă o continuă sursă de inspiratie. În universul Elysée timpul și spațiul se comprimă pentru ca momentul trăit să capete coordonatele visării și ale frumuseții atemporale.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.