fbpx

Dupa succesul ”Pariu cu Viata”, Mediapro Pictures organizeaza casting pentru o noua productie

de

Inscrie-te la casting pe mailul aplica@lalacasting.msat.ro, intre 31 martie – 15 aprilie, si poti juca alaturi de idolii tai din LaLa Band

La casting sunt asteptati tineri cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 ani, cu aptitudini actoricesti si muzicale.
Tot ce trebuie sa faca doritorii este sa trimita prin e-mail la adresa aplica@lalacasting.msat.ro, intre 31 martie – 15 aprilie 2013, un CV (care sa contina obligatoriu: numele, prenumele, data si anul nasterii, inaltimea, greutatea si numarul de telefon), fotografii si, optional, un material video prin care sa isi demonstreze aptitudinile muzicale. Dimensiunea e-mailului trimis nu trebuie sa depaseasca 10 Mgb.
Membrii trupei LaLa Band au crezut in sansa lor, au participat la castingul organizat de MediaPro Pictures, iar visul lor a devenit realitate. Din 30.000 de concurenti, tinerii din LaLa Band au reusit sa impresioneze si sa convinga juriul format din producatori, regizori si compozitori cu talentul si aptitudinele lor artistice la castingul care a avut loc in lunile noiembrie si decembrie 2010 si februarie 2011. In prezent, ei fac parte din serialul fenomen “Pariu cu viata”, au instaurat LaLa Nation si sunt idolii unei generatii.
Crede in sansa ta, inscrie-te la casting pe adresa de e-mail aplica@lalacasting.msat.ro, intre 31 martie – 15 aprilie, si poti fi chiar tu unul dintre cei alesi sa continue povestea de succes a serialului fenomen “Pariu cu viata”!

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.