fbpx

Ela Crăciun sărbătoreşte ieşirea din izolare cu o zi de răsfăţ la Buddha Spa Studio

de

Realizatoare şi prezentatoare a emisiunii ,,Numai de bine” de la Antena 3, bloggeriţă şi autoare de succes a două cărţi devenite reprezentative pentru zona de parenting, Ela Crăciun şi-a propus ca ieşirea din izolare să fie sărbatorită cu o zi de răsfăţ la salonul ei de suflet, Buddha Spa Studio.

Foto: Ela Crăciun la Buddha Spa Studio

,,Cred că toţi aşteptăm cu nerăbdare momentul în care ne putem bucura de ridicarea restricţiilor. Sunt mama a trei copii şi cu toate că am apreciat foarte mult timpul de calitate petrecut alături de familia mea, simt nevoia să îmi aloc măcar o zi doar pentru mine, în care să mă bucur de un răsfăţ pe cinste, însă neaparat în condiţii de maximă siguranţă. Pe mine Buddha Spa mă duce cu gândul la vacanţă, o vacanţă pe care în viitorul apropiat probabil că nu o să o mai am. De fiecare dată când calc pragul SPA-ului mă simt ca în Asia. De la fetele exotice, la uleurile speciale de masaj, mirosurile orientale şi extrem de fine, totul pentru mine are un iz de vacanţă şi relaxare. Pentru că ultimele 2-3 luni au fost foarte stresante, corpul meu se resimte. Am acumulat tensiune şi chiar dureri la nivelul spatelui, al gâtului, am o senzaţie de durere aproape în tot corpul. Sper că ziua de azi ne va arăta că uşor, uşor vom putea reveni măcar la o parte din obiceiurile care ne echilibrau parcă viaţa de zi cu zi”, a declarat Ela Crăciun despre planurile ei din prima zi de ridicare a restricţiilor.

Odată cu reluarea activităţii, Buddha Spa Studio vine cu noi reguli de conduită în atenţia clienţilor săi, a căror siguranţă este prioritară pentru întreaga echipă a salonului. De la prezenţa clienţilor în locaţie exclusiv pe baza unei programări în prealabil, până la decalarea programărilor la interval de o oră distanţă şi echiparea întregii echipe de terapeuţi cu echipament corespunzător, salonul va folosi de asemenea lămpi UV şi dezinfectanţi avizaţi de Ministerul Sănătăţii.

Mai mult decât atât, Buddha Spa Studio marchează redeschiderea salonului prin lansarea unei oferte avantajoase care include un pachet de relaxare cu patru servicii la preţ de unul.

Buddha Spa Studio este o locaţie unică şi plină de farmec, care imbină cu armonie tradiţia reputatelor masaje asiatice cu atenţia pentru detalii, cultura şi profesionalismul unei echipe recomandate de propriile performanţe.

Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul recrutărilor de personal din Asia, viziunea celor care au conceput acest concept este aceea de a oferi prin intermediul Buddha Spa Studio servicii premium, într-o atmosferă autentică şi relaxantă, menită să încânte simţurile şi să aducă în prim plan beneficiile terapeutice ale masajului asiatic.

Buddha, simbolul păcii interioare, al prezentului şi fericirii necondiţionate este un izvor absolut al înţelepciunii atemporale şi se regăseşte atât în designul, cât şi în conceptul care a inspirat crearea Buddha Spa Studio.

Mai multe detalii despre locaţie şi ofertele Buddha Spa Studio găsiţi pe site-ul www.buddhaspa.ro

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.