fbpx

Gama Q4U NUTRITIS de la Laboratoarele TIS Farmaceutic – cremele care ne feresc de riduri

de

Pe măsura trecerii anilor, tenul începe să se schimbe: apare un rid în colțul ochiului, un altul pe frunte, iar pielea parcă este mai ternă și deshidratată.

Nu poți opri timpul în loc, dar poți încetini procesul folosind produse adecvate vârstei. Gama Q4U NUTRITIS de la Laboratoarele TIS Farmaceutic conține ingrediente alese cu mare grijă din natură: uleiuri hrănitoare, extracte din plante și vitamine binefăcătoare, formulele gamei fiind dezvoltate pentru a preveni și încetini efectele înaintării în vârstă. Cu atingerea delicată a cremelor NUTRITIS, ridurile fine sau de expresie se netezesc, iar tenul este tonifiat și catifelat.

Cremele din gama NUTRITIS:

Cremă antirid cu ceramide și cătină (previne și atenuează ridurile, împiedică deshidratarea).

Ceramidele şi extractele vegetale (muşeţel, cătină, germeni de grâu, gălbenele, levănţică, echinacea, semințe de struguri, crăițe) conferă cremei calităţi deosebite pentru întreţinerea tenului, prevenind formarea ridurilor şi atenuându-le pe cele existente. Adaptată pentru ten normal, uscat și sensibil.

Cremă antirid cu germeni de grâu (refece densitatea și fermitatea tenului; hidratare profundă).

Crema este recomandată pentru îngrijirea tenurilor uscate, supuse deshidratării avansate, ca urmare a îmbătrânirii, factorilor externi (frig, căldură, arsuri solare) sau a unor tratamente medicamentoase. Conținutul bogat în extracte (pătlagină, tătăneasă, echinacea) și uleiuri vegetale (germeni de grâu, avocado, mușețel, semințe de struguri, morcov), în asociere cu substanțe biologic active (vitamina E, colesterol, proteine) stimulează regenerarea celulară. Uleiurile de avocado și germeni de grâu conțin vitamine naturale și proteine, cu proprietăți de tonifiere asupra pielii, redându-i aspectul ferm și catifelat.

Cremă cu gălbenele (întârzie procesele de îmbătrânire ale pielii; efect antioxidant, hidratant și nutritiv).

Cremă hidratantă, calmantă și protectoare, recomandată pentru tenuri sensibile. Conține: extract de gălbenele cu rol calmant, epitelizant; extracte uleioase de gălbenele și cătină (cu un conținut ridicat de caroteni și provitamina A naturală) cu rol trofic, regenerant și protector. Textura ușoară și hidrofilă permite utilizarea pentru orice tip de ten și folosirea ca bază de machiaj.

Cremă de zi multiprotectoare (protejează tenul și favorizează absorbția nutrienților; factor mineral de protecție solară SPF:10).

Complexul bioactiv din extractele naturale (avocado, cătină, gălbenele, licviriție, coada-șoricelului, viță de vie, mușețel, morcov) și vitamina E ajută la menținerea supleții și prospețimii tenului și îl protejează împotriva factorilor externi nocivi (radiații UV, vânt, frig, umiditate, poluare atmosferică). Pentru orice tip de ten.

Cremă nutritivă de noapte (efect reparator și regenerant; hidratare profundă 24h).

Cremă cu proprietăți regenerante și nutritive, bogată în ulei de avocado în asociere cu ingrediente active din plante (urzică, echinacea, tătăneasă, arnica, germeni de grâu, semințe de struguri, gălbenele, coada șoricelului, mușețel); asigură o hidratare profundă, de lungă durată; regenerează și catifelează pielea. Conținutul ridicat de vitamine (A și E), intensifică proprietățile nutritive și reparatorii ale cremei asupra epidermei.

Producător 100% român și una din puținele fabrici de medicamente românești rămase, TIS Farmaceutic aduce de mai bine de 26 de ani sănătate la prețuri acesibile oricui. Cu ajutorul experienței acumulate de-a lungul anilor, în laboratoarele de cercetare TIS se îmbogățesc formulele farmaceutice clasice, cu extracte naturale și uleiuri din plante medicinale selectate cu grijă, din culturi proprii.

Conduse de farmaciști, biologi și chimiști cu experiență, Laboratoarele TIS Farmaceutic respectă standardele internaționale GMP (Good Manufacturing Practice) și GDP (Good Distribution Practice), care validează nivelul înalt de calitate de fabricație și depozitare.

Produsele se găsesc în farmacii și plafare. Mai multe informații: https://www.tisfarmaceutic.ro/ sau pe https://www.facebook.com/TISfarmaceutic

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.