fbpx

În sezonul rece, ai grijă de tenul și de părul tău cu produsele Plant Line!

de

Anotimpul rece vine cu o mulțime de clipe frumoase și o atmosferă de poveste, dar și cu provocări pentru tenul și părul nostru. Ce facem atunci când toamna este anunțată de căderea primei frunze, iar adierile de vânt devin tot mai agresive cu tenul nostru?

Plant Line vine cu mai multe soluții drept răspuns la toate aceste întrebări. Îmbinând știința cu natura, brandul de îngrijire inspirat din fitoterapie aduce inovații în materie de îngrijire a tenului, dar și ambalaje noi cu un design mai modern pentru portofoliul de produse dedicat îngrijirii părului.

Măștile textile vin cu un design nou și formule inspirate de ultimele trenduri în materie de skin care, ca răspuns la nevoile tenului nostru.

Masca textilă revitalizantă cu vitamina C și extract de mur pitic este perfectă pentru zilele mohorâte în care tenul tău simte nevoia unei revigorări și vrea să strălucească. Vitamina C este un ingredient cunoscut pentru efectele sale benefice asupra tenului, precum stimularea producției de colagen, diminuarea semnelor de îmbătrânire și corectarea petelor pigmentare. Extractul de mur pitic aduce și el un plus, fiind un puternic antioxidant, bogat în carotenoide, ce ajută la fortifierea membranei celulare.

Masca textilă hidratantă cu suc de Aloe Vera îi oferă tenului tău hidratarea de care are nevoie în special în sezonul rece și este potrivită pentru un moment de relaxare la tine acasă. Sucul de Aloe Vera are un efect intens hidratant, fiind cunoscut pentru proprietățile sale anti-inflamatorii și antibacteriene.

Nu doar tenul nostru are nevoie de o atenție deosebită în această perioadă, ci și părul nostru. Folosirea unui șampon și a unui balsam care să fortifieze firul de păr este necesară pentru a preveni degradarea și căderea acestuia.

Șamponul și balsamul Plant Line, au la bază 80% DECOCT de plante, cunoscut pentru efectul benefic împotriva deteriorării părului. Plant Line folosește o tehnologie patentată de obținere a decoctului la rece, care păstrează de până la 5 ori mai multe proprietăți benefice ale plantelor față de procedeul tradițional de obținere a decoctului. Formula Plant Line este îmbogățită cu molecule de FITO-KERATINĂ, care oferă volum de la rădăcină fără a încărca părul. Atât șampoanele cât și balsamul Plant Line conțin combinații de extracte naturale atent selecționate pentru diferite nevoie ale părului, precum extractul de urzică, care ajută la întărirea firului de păr și vin acum într-o sticlă nouă.

Produsele Plant Line sunt disponibile atât online, cât și offline în hipermarketuri, supermarketuri și magazine de proximitate.

Pentru mai multe informații și noutăți despre brand, urmărește website-ul Plant Line https://www.plant-line.ro/, pagina de Facebook Plant Line România: https://www.facebook.com/PlantLineRomania/ și contul de Instagram Plant Line https://www.instagram.com/plantlineromania/

Încearcă gama Plant Line inspirată din fitoterapie!

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.